Μίλαν και Τορίνο τσεκάρουν Κουλιεράκη

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

© intime

Μίλαν και Τορίνο τσεκάρουν Κουλιεράκη

Μάνος Τσαλγατίδης 18:41 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:50 - 07.10.2023

Τα ιταλικά ΜΜΕ μιλούν για ενδιαφέρον των Μίλαν και Τορίνο για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, που λάμπει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, με τον νεαρό να δείχνει στις αρχές της σεζόν, πως είναι ακόμα πιο ώριμος από πέρσι και πως μπορεί να αναδειχθεί στον ηγέτης της «ασπρόμαυρης» άμυνας.

Όπως είναι λογικό δεν είναι λίγες οι ομάδες που παρακολουθούν τον νεαρό αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου, που με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ τον διεθνή ποδοσφαιριστή συνεχίζει να τον παρακολουθεί η Μίλαν, ενώ υπάρχει και άλλη ομάδα από τη γειτονική χώρα, που πρόσφατα προστέθηκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων.

Ο λόγος γίνεται για την Τορίνο. Όπως γράφεται στην Ιταλία, ο εν λόγω σύλλογος τσεκάρει τον Κουλιεράκη και θεωρεί πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που φαίνεται να τον τσεκάρουν οι δύο σύλλογοι (εκτός από την αδιαμφισβήτη ποιότητα του) είναι και ο δυνατός του χαρακτήρας.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και στον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανφκούρτης στην Τούμπα, εκεί που παρά το γεγονός πως το γκολ των Γερμανών ήρθε από δικό του λάθος, όχο μόνο δεν τον πήρε από κάτω, αλλά ήταν αυτός που προέτρεπε τους συμπαίκτες του να ανέβουν για να βρουν το γκολ της νίκης. Τελικά το γκολ ήρθε από τα δικά του πόδια, με τον Λουτσέσκου να δηλώνει:

«Για όλους λέω καλά λόγια, για τον Κουλιεράκη είμαι χαρούμενος που σκόραρε το γκολ της νίκης δεν ήθελα να φύγει από το γήπεδο με την αίσθηση του λάθους, μέχρι εκείνο το σημείο έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο, συμμετέχει στο παιχνίδι, έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι.