Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Νεστορίδης «λυγίζει» πάνω από το φέρετρο του Μίμη Παπαϊωάννου (vid)
i

Κώστας Νεστορίδης/©Intime

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Νεστορίδης «λυγίζει» πάνω από το φέρετρο του Μίμη Παπαϊωάννου (vid)

Κώστας Τόπας 10:32 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 17.03.2023

Ο Κώστας Νεστορίδης δεν άντεξε και «λύγισε» πάνω από το φέρετρο του Μίμη Παπαϊωάννου.

Σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, ο Μίμης Παπαϊωάννου άφησε την τελευταία του πνοή την ημέρα που ο Κώστας Νεστορίδης συμπλήρωσε τα 93 του χρόνια. Ο Παπαϊωάννου μαζί με τον Νεστορίδη έγραψαν χιλιόμετρα στους αγωνιστικούς χώρους και τους συνέδεε μια μακρόχρονη και «κιτρινόμαυρη» φιλία. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στην Ένωση και αποτέλεσαν ένα από τα πιο… φονικά επιθετικά δίδυμα τη δεκαετία του ’60, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 1963. Ωστόσο, η μοίρα ήθελε τον σπουδαία Μίμη Παπαϊωάννου να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών την ημέρα των γενεθλίων του Κώστα Νεστορίδη.

Η οικογένεια της ΑΕΚ και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετούν σήμερα, Παρασκευή (17/03) τον θρύλο της Ένωσης, Μίμη Παπαϊωάννου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Η σορός του μεγάλου Έλληνα κορυφαίου ποδοσφαιριστή, έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί και αρκετός είναι ο κόσμος που συρρέει για να τον αποχαιρετήσει. Η παρουσία του Κώστα Νεστορίδη, δεν μπορούσε να μην συγκινήσει, με τον παλαίμαχο της Ένωσης, να μπαίνει υποβασταζόμενος στην εκκλησία και να «λυγίζει» πάνω από το φέρετρο του μεγάλου Μίμη Παπαϊωάννου.