Μίτσελ: «Είπαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, αλλά κάναμε το αντίθετο»

Μίτσελ: «Είπαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, αλλά κάναμε το αντίθετο»

Sportal newsroom 23:48 - 21.12.2022

Ο Μίτσελ υποστήριξε πως η ισοφάριση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, προήλθε από το γεγονός πως η ομάδα του δεν κράτησε τον ρυθμό του πρώτου μέρους.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προηγήθηκε με δύο τέρματα του Φορτούνη, όμως είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα να αντιδρά και να φέρνει τελικά το ματς της 14ης αγωνιστικής της Super League στα ίσα.

Ο Μίτσελ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως η ομάδα του μπήκε με τελείως διαφορετικό πλάνο στο δεύτερο ημίχρονο, από αυτό που τελικά εφαρμόστηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Παρόλο που στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε, κόντρα στις διακοπές, καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο ημίχρονο συζητήσαμε και είπαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να πιέσουμε ψηλά, αλλά δεν το κάναμε. Κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και αυτό έφερε και αυτές τις συνέπειες». 

Για τον Κώστα Φορτούνη: «Ο Φορτούνης παίζει καλά τελευταία, γι’ αυτό ήρθαν αυτά τα δύο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο όλη η ομάδα έπαιξε καλά και ο Κώστας ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε. Αφήσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο για αντεπιθέσεις. Αφήσαμε να μας ξεφύγει ο έλεγχος και ήρθε η ισοφάριση».