Μίτσελ: «Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας - Ο Ροντινέι δέθηκε αμέσως με το σύνολο»

Μίτσελ: «Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας - Ο Ροντινέι δέθηκε αμέσως με το σύνολο»

Sportal newsroom 23:58 - 03.01.2023

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού με 2-0, εκτός έδρας, με τον Μίτσελ να εκφράζει την πεποίθηση πως το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και σχολιάζοντας παράλληλα το ντεμπούτο του Ροντινέι.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στη Νίκαια και με τους Σεντρίκ Μπακαμπού και Κώστα Φορτούνη, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Ιωνικό. Μιλώντας μετά το ματς, ο Μίτσελ εξέφρασε την πεποίθηση πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Ροντινέι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ένα καλό πρώτο ημίχρονο όπως και στα Γιάννενα. Συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο μέρος όπως και στο πρώτο»

Για τον Ροντινέι: «Τα πάει καλά, δεν φαίνεται ότι είναι λίγο καιρό στην ομάδα. Έχει δεθεί με το σύνολο. Είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το αν σημαίνει κάτι για την αυτοπεποίθησή τους τα στραβοπατήματα των άλλων διεκδικητών του τίτλου: «Για την αυτοπεποίθησή μας αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να συνεχίσουμε εμείς να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Έχουμε ακόμα δρόμο έως το τέλος της σεζόν».