Μίτσελ: «Ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες»
i

Μίτσελ / © Intime

Μίτσελ: «Ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες»

Sportal newsroom 23:12 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 06.02.2023

Για ισορροπημένο παιχνίδι έκανε λόγο ο Μίτσελ μετά το τέλος του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Μίτσελ ανέφερε ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει γκολ στο μεταξύ τους ντέρμπι. Ο αγώνας της Τούμπας ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ παρά τις ευκαιρίες που έχασαν οι δύο ομάδες. 

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με δύο καλές ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και οι δύο μπορούσαν να μπουν γκολ. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως όταν βγήκε ο Χάμες λόγω μερικών προβλημάτων φυσικής κατάστασης δεν μπορούσαμε να δημιουργήσαμε όπως θέλαμε». σημείωσε ο Μίτσελ στην κάμερα της Νόβα μετά το τέλος του αγώνα. 

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που ήταν πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό. «Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι για εκείνον. Ήταν πολύ καλός για εμάς. Είμαστε ευχαριστημένοι για τις αποκρούσεις που έκανε αλλά γιατί όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί», τόνισε ο Μίτσελ.

«Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι. Πάντα έτοιμοι για αυτά τα μεγάλα παιχνίδια, ώστε να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη», είπε ο Μίτσελ για το ντέρμπι για την ΑΕΚ στο Κύπελλο.