Mίτσελ: «Μεγάλη ανυπομονησία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Mίτσελ: «Μεγάλη ανυπομονησία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 18:37 - 19.02.2023

Ο Μίτσελ δήλωσε πως εκείνος και οι παίκτες του είναι ανυπόμονοι για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας (0-3)

Ο Ολυμπιακός δήλωσε έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το 0-3 επί της Λαμίας να δίνει ισχυρό μήνυμα ενόψει της ερχόμενης αναμέτρησης (25/2).

Ο Μίτσελ εξέφρασε την ανυπομονησία του για το ματς της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, μιλώντας μετά τον αγώνα στο «Αθανάσιος Διάκος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού: 

«Αυτό που θέλαμε το είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αν μας είδατε να ουρλιάζουμε και να φωνάζουμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν για αυτό. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι από το 20 λεπτό και μετά και φωνάζαμε γιατί θέλαμε να ξυπνήσουμε τους παίκτες μας».

Για την κατάσταση των Ροντρίγκες και Παπασταθόπουλου: «Ο Γκάρι αισθάνθηκε μια μυϊκή ενόχληση, του Σωκράτη δεν είναι κάτι, όσο σοβαρό είναι του Γκάρι».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θέλαμε οι παίκτες μας να είναι συγκεντρωμένοι γιατί οι τρεις βαθμοί είχαν την ίδια σημασία. Τώρα έχουμε μεγάλη ανυπομονησία για το ντέρμπι που έρχεται».

Tags: