Ο Μίτσελ αναλαμβάνει ομάδα δεύτερης κατηγορίας στη Σαουδική Αραβία

Μίτσελ

Ο Μίτσελ αναλαμβάνει ομάδα δεύτερης κατηγορίας στη Σαουδική Αραβία

Κώστας Τόπας 11:31 - 27.10.2023

Νέο κεφάλαιο στην προπονητική καριέρα του άλλοτε τεχνικού του Ολυμπιακού, Μίτσελ, καθώς ο Ισπανός αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία ομάδας που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας.

Νέα περιπέτεια για τον Μίτσελ. Αφού αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό τον περασμένο Απρίλιο, ο Μαδριλένος τεχνικός αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Κάντσια, από τη δεύτερη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας. Ετσι, θα αντικαταστήσει τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, Ρόμπι Φάουλερ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Στόχος της νέας ομάδας του Μίτσελ είναι η άνοδος. Αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και υπάρχουν τρεις ομάδες που προορίζονται να ανέβουν. Ο Μίτσελ προσλήφθηκε από την Αλ Κάντσια, έπειτα από πρωτοβουλία του Ισπανού, Κάρλος Αντόν, ο οποίος βρίσκεται στην αθλητική διοίκηση της Αλ Κάντσια και θα έχει υπό τις διαταγές του γνωστούς παίκτες όπως ο Άλβαρο Γκονσάλες, ο Λουτσιάνο Βιέτο και Τζόελ Ρόμπλες.

Ο Μίτσελ αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό, όταν και ο ίδιος δήλωσε παραίτηση μετά από την ισοπαλία κόντρα στον Άρη, με σκορ 2-2. Ακολούθησε η προσωρινή θητεία του Ζοσέ Ανιγκό μέχρι την ολοκλήρωση της Stoiximan Super League, ενώ μετά από αυτή ανέλαβε νέος τεχνικός ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.