Έντονα παράπονα του Μόγες για τη διαιτησία: «Είμαστε αρκετά απογοητευμένοι από αυτό που έχουμε εισπράξει»

Ο Ντέιβιντ Μόγες

i

© Intime

Έντονα παράπονα του Μόγες για τη διαιτησία: «Είμαστε αρκετά απογοητευμένοι από αυτό που έχουμε εισπράξει»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:23 - 10.11.2023

Απογοητευμένος με το VAR είναι ο Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του μετά το χθεσινό παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με τον Ολυμπιακό.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε του Ολυμπιακού στο «London Stadium» με 1-0, σε ένα παιχνίδι το οποίο οι Πειραιώτες προσπάθησαν αρκετά για να πάρουν έστω την ισοπαλία. Πλέον, οι Βρετανοί βρίσκονται πολύ κοντά στους «32» του Europa Conference League.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

 Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ντέιβιντ Μόγες στάθηκε και στο κομμάτι της διαιτησίας. Ο ίδιος, λοιπόν, δεν έκρυψε τα παράπονά του για το πως μεταχειρίζονται οι ρέφερι τις μικρότερες ομάδες, στο πρωτάθλημα της Premier League

Αφορμή για τις δηλώσεις του στάθηκαν τα όσα συνέβησαν στο Νιούκαστλ - Άρσεναλ και την έκταση που πήραν τα λάθη των διαιτητών σε εκείνο το ματς. Ο ίδιος ο Μόγιες, λοιπόν, υποστήριξε πως όταν μία πιο μικρή ομάδα έχει τέτοια σφυρίγματα, τότε δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. 

«Νομίζω ότι όλοι είμαστε απογοητευμένοι με κάποιους από τους διαιτητές αυτή τη σεζόν. Υπήρξαν μερικά σημαντικά περιστατικά που έχουν επισημανθεί, αλλά αφορούν κυρίως τους κορυφαίους συλλόγους. 

Λες και κάποιοι άλλοι σύλλογοι δεν έχουν τα ίδια προβλήματα με τους ρέφερι, τα ίδια προβλήματα με το VAR, την ίδια αντιμετώπιση. Όμως εμείς δεν βρισκόμαστε ποτέ στο επίκεντρο. Γι' αυτό και είμαστε όλοι αρκετά απογοητευμένοι από αυτό που έχουμε εισπράξει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Γουέστ Χαμ.