Ο Μόντριτς το έχει κάνει συνήθεια: Σε όποιο γήπεδο κι αν πάει κερδίζει το χειροκρότημα όλων (vid)

Λούκα Μόντριτς

i

Λούκα Μόντριτς/PrtScr

Ο Μόντριτς το έχει κάνει συνήθεια: Σε όποιο γήπεδο κι αν πάει κερδίζει το χειροκρότημα όλων (vid)

Κώστας Τόπας 15:44 - 29.03.2023

Ο αρχηγός της Κροατίας, ο άνθρωπος που φαίνεται να γίνεται καλύτερος όσο μεγαλώνει, Λούκα Μόντριτς, έλαβε θερμό χειροκρότημα από χιλιάδες οπαδούς της Τουρκίας το βράδυ της Τρίτης (28/03).

Οι Κροάτες θριάμβευσαν στο (θεωρητικά) δυσκολότερο παιχνίδι τους σε αυτά τα προκριματικά, αφού επικράτησαν 2-0 της Τουρκίας εκτός έδρας, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ματέο Κόβασιτς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Βέβαια, αυτός που κέντρισε τα βλέμματα όλων ήταν ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς. Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του 2018 έκανε τους οπαδούς της Τουρκίας να σηκωθούν από τα καρεκλάκια τους και να τον χειροκροτήσουν για την τεράστια συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο. Καθώς έβγαινε από το γήπεδο για να αντικαταστήσει τον Λόβρο Μάγερ, ο 37χρονος μέσος των Μαδριλένων, αποθεώθηκε και ανταπέδωσε το χειροκρότημα.

Ένας θαυμαστής του Μόντριτς σχολίασε τη στιγμή, λέγοντας: «Άλλο ένα standing ovation για τον Λούκα Μόντριτς. Το όγδοό του αυτή τη σεζόν. Αληθινό μεγαλείο», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Αυτός ο παίκτης δέχεται χειροκροτήματα παντού από όλους. Είναι απλά αιώνιος άνθρωπος».

Ο «μαέστρος» Μόντριτς είναι το «Α» και το «Ω» της Ρεάλ! (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

10:16 - 22.02.2023

Ο «μαέστρος» Μόντριτς είναι το «Α» και το «Ω» της Ρεάλ! (vids)

Ηγέτης, μαέστρος, μάγος. Τρεις λέξεις οι οποίες χαρακτηρίζουν απόλυτα τον Λούκα Μόντριτς, ειδικά μετά την νέα και καταπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε με την Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Ο Λούκα Μόντριτς έχει δεχθεί πολλές φορές το χειροκρότημα οπαδών από αντίπαλες ομάδες. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπαδοί της Σέλτικ αποθέωσαν τον Κροάτη μέσο, ενώ ακόμα και στην ήττα της Λίβερπουλ από την Ρεάλ με 5-2, υπήρξαν αρκετοί φίλοι των «Reds» που φρόντισαν να χειροκροτήσουν τον 37χρονο αστέρα των «μερένχες».