Η φιέστα... χαλάρωσε τη Νάπολι που ηττήθηκε από τη Μόντσα

Η φιέστα... χαλάρωσε τη Νάπολι που ηττήθηκε από τη Μόντσα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:29 - 14.05.2023

Η Νάπολι φαίνεται πως... χαλάρωσε μετά τη φιέστα για το τρίτο της πρωτάθλημα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Μόντσα με 2-0, στο ματς της 35ης αγωνιστικής της Serie A.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η Νάπολη γιορτάζει και αυτό φαίνεται πως επηρέασε τη Νάπολι, η οποία... χαλάρωσε αρκετά και ως εκ τούτου είδε τη Μόντσα να της κλέβει το τρίποντο, στο ματς της 35ης αγωνιστικής (2-0). Φυσικά αυτό δεν προβληματίζει τους παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποίοι σε λίγες εβδομάδες από τώρα θα πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος.

Με τον Ντάνι Μότα να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Πεσίνα στο 18’, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα από νωρίς. Εκείνος που αποτελείωσε τους Παρτενοπέι ήταν ο Πετάνια, ο οποίος στο 53' έκανε το 2-0. 

Την ίδια ώρα η Φιορεντίνα επικράτησε 2-0 της Ουντινέζε και επέστρεψε στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βασιλεία, για το Europa Conference League. Μόλις στο 7' ο  Καστροβίλι έδωσε το προβάδισμα και στο 90' ο Μποναβεντούρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αγώνων: