Ο Σέζνι αποκάλυψε ότι έβαλε στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι για το πέναλτι (vid)
i

Ο Σέζνι συζητάει με τον Λιονέλ Μέσι πριν το πέναλτι/©Intime

Ο Σέζνι αποκάλυψε ότι έβαλε στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι για το πέναλτι (vid)

Κώστας Τόπας 09:26 - 01.12.2022

Ο Βόιτσεχ Σέζνι αποκάλυψε on-camera ότι στοιχημάτισε 100 ευρώ με τον Λιονέλ Μέσι τη στιγμή του VAR check για το πέναλτι της Αργεντινής.

Ο Πολωνός κίπερ ήταν από τους πολυτιμότερους της ομάδας του, μιας και κατάφερε αρκετές φορές να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι. Κορυφαία του στιγμή ήταν όταν είπε «όχι» στον Αργεντινό αστέρα από την άσπρη βούλα. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σέζνι αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον μεσοεπιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές στοιχημάτισαν την ώρα του αγώνα για το αν θα δοθεί πέναλτι ή όχι! Συγκεκριμένα, όταν ο ρέφερι, Μάκελι πήγε να εξετάσει την φάση στο μόνιτορ έπειτα από ειδοποίηση του VAR, στο διάστημα αυτό ο Σέζνι είπε στον Μέσι πως ποντάρει 100 ευρώ στο ότι δεν θα καταλογιστεί πέναλτι. 

Ενα στοίχημα τελικά που... έχασε, αλλά όπως τόνισε στην κάμερα μετά το τέλος του αγώνα, δεν πρόκειται να πληρώσει τον Αργεντινό καθώς δεν χρειάζεται τα χρήματα!

«Έβαλα στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι και το έχασα. Δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται αυτό σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως με τιμωρήσουν για αυτό. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τον πληρώσω γιατί δεν τον νοιάζουν τα 100 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 32χρονος πορτιέρε της Γιουβέντους.