Μουντιάλ 2022: 7 λόγοι για τους οποίους θα είναι ΕΠΙΚΟ
i

Μουντιάλ 2022/ ©Intime

Μουντιάλ 2022: 7 λόγοι για τους οποίους θα είναι ΕΠΙΚΟ

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:58 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 09.12.2022

Μετράμε αντίστροφα για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το Μουντιάλ 2022. Για τη διοργανώτρια χώρα, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για το θέαμα και πάρα πολλά άλλα. Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι από όλες τις απόψεις ιδιαίτερο. Πρώτη φορά άλλωστε διεξάγεται χειμώνα και όσο να ναι είναι κάτι πρωτόγνωρο και για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τους φιλάθλους. 

Σχεδόν 10 μέρες απέχουν από τον τελικό της διοργάνωσης. Βρισκόμαστε στη φάση των «8». Αργεντινή, Βραζιλία, Ολλανδία, Γαλλία, Αγγλία, Κροατία, Πορτογαλία και Μαρόκο άντεξαν και θα παλέψουν για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα στοιχήματα, οι προβλέψεις, οι εκτιμήσεις δίνουν και παίρνουν. Στις 18 Δεκεμβρίου θα ξέρουμε ποια θα είναι η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια. Λίγο ακόμα υπομονή...

Μια… ματιά στα δωμάτια των παικτών των «8» του Μουντιάλ – Πως περνούν το βράδυ πριν από τους μεγάλους αγώνες που έρχονται (pics)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:10 - 09.12.2022

Μια… ματιά στα δωμάτια των παικτών των «8» του Μουντιάλ – Πως περνούν το βράδυ πριν από τους μεγάλους αγώνες που έρχονται (pics)

Σε μία μεγάλη «αποκάλυψη» προχώρησε το B/R Football το οποίο … τρύπωσε στα δωμάτια των ξενοδοχείων όπου βρίσκονται οι ομάδες των «8» του Μουντιάλ του Κατάρ και είδε πως ετοιμάζονται για τους μεγάλους αγώνες που έρχονται.

Υπάρχουν 7 ενδεχόμενα για τα οποία το Μουντιάλ 2022 θα είναι έτσι κι αλλιώς επικό, σύμφωνα με το ESPN FC. Ποια είναι αυτά; Σας τα παραθέτουμε αμέσως. 

1)Το Μαρόκο γίνεται η πρώτη αφρικανική χώρα που το κατακτά

2) Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν το δικαίωμα να καυχιούνται πως είναι οι καλύτεροι

3) Το ποδόσφαιρο επιτέλους «επιστρέφει» στην Αγγλία

4) Η Γαλλία το κερδίζει για δεύτερη σερί χρονιά για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια 

5) Ο Νεϊμάρ χαρίζει το 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία

6) Ο Λούκα Μόντριτς αποσύρεται από τη διεθνή σκηνή με στιλ 

7) Η Ολλανδία κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 3 χαμένους τελικούς