Εσπευσμένα στην Αγγλία ο Στέρλινγκ, διέρρηξαν το σπίτι του και ανησύχησε για την οικογένειά του
i

Ραχίμ Στέρλινγκ/©Intime

Εσπευσμένα στην Αγγλία ο Στέρλινγκ, διέρρηξαν το σπίτι του και ανησύχησε για την οικογένειά του

Κώστας Τόπας 08:34 - 05.12.2022

Στην Αγγλία προκειμένου να διαπιστώσει ότι η οικογένειά του είναι καλά, επέστρεψε ο Ραχίμ Στέρλινγκ μετά την διάρρηξη στο σπίτι του, στο Λονδίνο.

Η Αγγλία έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Σενεγάλη (3-0) και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει πως μπορεί να το... φέρει «σπίτι». Από την εν λόγω αναμέτρηση, απουσίαζε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να γνωστοποιεί λίγες ώρες πριν τη σέντρα με τη Σενεγάλη, πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι επέστρεψε στην Αγγλία λόγω ενός οικογενειακού ζητήματος που έπρεπε να διευθετήσει...

«Καθάρισε» τη Σενεγάλη και ετοιμάζεται για τη ματσάρα με Γαλλία η Αγγλία
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

23:00 - 04.12.2022

«Καθάρισε» τη Σενεγάλη και ετοιμάζεται για τη ματσάρα με Γαλλία η Αγγλία

Η Αγγλία έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Σενεγάλη (3-0) και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει πως μπορεί να το... φέρει «σπίτι»! Τα δύσκολα για την ομάδα του Σάουθγκεϊτ είναι προσεχώς, αφού στους «8» θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, έγιναν γνωστοί οι λόγοι που ο Στέρλινγκ αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Λονδίνο. Το βράδυ του Σαββάτου (03/12) διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, να ανησυχεί για την κατάσταση της συζύγου και των τριών παιδιών του. Ετσι «αναγκάστηκε» να πάρει άδεια από την τεχνική ηγεσία των «τριών λιονταριών», προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του και να διαπιστώσει πως είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Οπως αναφέρουν μάλιστα στο Νησί, οι διαρρήκτες οπλοφορούσαν κατά την έφοδό τους στο σπίτι του Στέρλινγκ στην αγγλική πρωτεύουσα.

«Αποφάσισε να επιστρέψει στην Αγγλία για να δει την οικογένειά του και να τσεκάρει πως είναι καλά αλλά ελπίζει να επιστρέψει στο Κατάρ εάν είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην προσπάθεια της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ και θα επιστρέψει στο Κατάρ όταν μπορέσει», ανέφερε σε σχετικό tweet δημοσιογράφος της Telegraph.