«Πόλεμος» Κανέλο - Αγουέρο: «Κλαις και είσαι και υποκριτής»
i

Κανέλο - Αγουέρο / © Instagram/Canelo - Instagram/kunaguero

«Πόλεμος» Κανέλο - Αγουέρο: «Κλαις και είσαι και υποκριτής»

Κώστας Τόπας 12:28 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 30.11.2022

Ο Μεξικανός μποξέρ, Κανέλο Άλβαρες έδωσε νέα απάντηση στον Κουν Αγουέρο, μετά το περιστατικό του Λιονέλ Μέσι που φαίνεται να πατάει φανέλα του Μεξικού.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, μετά την μεγάλη νίκη της Αργεντινής με 2-0 του Μεξικού, ο Μέσι φάνηκε πως πάτησε άθελά του μια φανέλα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα ήταν της αντίπαλης ομάδας. Μία κίνηση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον Μεξικάνο μποξέρ, Κανέλο Άλβαρες, ο οποίος πέρασε στην επίθεση μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

«Να προσεύχεται στο Θεό να μην τον βρω μπροστά μου. Οπως εγώ σέβομαι την Αργεντινή έτσι κι αυτός πρέπει να σέβεται το Μεξικό...», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Άλβαρες. Το γεγονός αυτό δεν το άφησε έτσι ο φίλος του Αργεντινού σταρ, Κουν Αγουέρο, ο οποίος υπερασπίστηκε στον πολύ καλό του φίλο και συμπατριώτη, Λιονέλ Μέσι.

Από την πλευρά του όμως ο Άλβαρες απάντησε εκ νέου στον παλαίμαχο επιθετικό λέγοντας του: «Κι εσύ π@τ#ν@. Συνήθιζες να μου γράφεις "Ω... ω... Κανέλο" και τώρα κλαις. Μην είσαι υποκριτής π@τ#ν@»