Το live stream του Αγουέρο και το φιλί του Ντε Πολ σε Μέσι και Γκόμες (vids)
i

Αγουέρο & Μέσι/©PrtScr

Το live stream του Αγουέρο και το φιλί του Ντε Πολ σε Μέσι και Γκόμες (vids)

Κώστας Τόπας 09:33 - 08.12.2022

O Σέρχιο Αγουέρο διοργάνωσε live stream με τους Λιονέλ Μέσι και Πάπου Γκόμες, με τον Ροντρίγκο Ντε Πολ να παρεμβαίνει και να κλέβει την παράσταση φιλώντας τους δύο συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής.

Η εθνική Αργεντινής προετοιμάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ολλανδία (09/12, 21:00). Μέχρι τότε όμως, οι παίκτες της «αλμπισελέστε» βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, κάνοντας live stream στην πλατφόρμα Twitch με τον πρώην συμπαίκτη τους Σέρχιο Αγουέρο (έχει πάρει μέρος στα Μουντιάλ του 2010, του 2014 και του 2018), που είναι, πλέον, μεγάλος… σταρ στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο άλλοτε αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι φιλοξένησε τους Λιονέλ Μέσι και Πάπου Γκόμες κι αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πρόβλημα με την καρδιά του που τον ανάγκασε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά τους, Μέσι και Γκόμες, μίλησαν για την καθημερινότητά τους στο Κατάρ, έχοντας απολύτως χαλαρή διάθεση.

Με σχεδόν 250.000 χρήστες να τους παρακολουθούν, ο Σέρχιο Αγουέρο ρώτησε τον Μέσι, με τον οποίο είναι κολλητοί από ποιο σημείο των εγκαταστάσεων που διαμένει η Αργεντινή στο Κατάρ του μιλούσε. «Από το δωμάτιο μας», του απάντησε ο «Pulga». «Ρε μ… εσύ με βάζεις να κάνω το οτιδήποτε. Εγώ σε live streaming, δεν το φανταζόμουν ποτέ!».

«Ποιο δωμάτιο μας;», του είπε στη συνέχεια ο Αγουέρο, ο οποίος όταν ήταν έφηβος μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές της εθνικής Αργεντινής με τον Λιονέλ Μέσι. 

«Ναι, φυσικά είναι το δωμάτιό μας. Αφού σε κάλεσα να έρθεις να κοιμηθείς εδώ», είπε ο Μέσι και ο Αγουέρο του απάντησε: «Ναι μου είπες, αλλά εδώ στο Κατάρ είμαι μαζί με τον γιο μου και δεν μπορούσα».

Η ανησυχία του Μέσι για την υγεία του Αγουέρο και το κούρεμα του Γκόμες

Ο Σέρχιο Αγουέρο δεν υπήρχε περίπτωση να έχανε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, αν δεν σταματούσε το ποδόσφαιρο λόγω καρδιολογικής πάθησης που εντόπισαν οι γιατροί της Μπαρτσελόνα. Από την πλευρά του, ο «Λίο» δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει την κατάσταση υγείας του «Κουν».

«Τις προάλλες σε έβλεπα που ήσουν στις εξέδρες… Φίλε έχεις γίνει “τετράγωνος”, κάνεις βάρη ή έχεις παχύνει;», είπε ο Μέσι κάτι που εκνεύρισε τον Αγουέρο. «Όχι μωρέ μ… Φορούσα φαρδιά ρούχα. Και ναι μπορεί να έχω πάρει μερικά κιλά, αλλά δεν έχω ξεφύγει», απάντησε χαρακτηριστικά ο πρώην φορ της Μπαρτσελόνα.

«Σε ελέγχουν οι γιατροί; Μιλάς συνεχώς μαζί τους;», ρώτησε ο Μέσι. «Με ελέγχουν και πάντοτε ρωτάω αν θέλω να πάω για τρέξιμο ή να παίξω λίγο ποδόσφαιρο. Κάποια μέρα θα τα τινάξω, αλλά όχι τώρα», είπε ο «Κουν» αφήνοντας τον κολλητό του εμβρόντητο.

Η στιγμή πάντως που προκάλεσε πάταγο στο live stream, ήταν όταν ο Πάπου Γκόμες εισέβαλε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο Μέσι και ο Γκόμες, με τον μέσο της Ατλέτικο, να φιλάει τους δύο συμπαίκτες του. Ο Γκόμες πάντως παραδέχτηκε πως ο λόγος που αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του ήταν για να μοιάσει στον... Ντέιβιντ Μπέκαμ, χωρίς όμως... επιτυχία. 

«Με άλλον κομμωτή και ίσως με τη βοήθεια ενός πλαστικού χειρουργού να το πετύχαινα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο Μέσι διέκοπτε τη συζήτηση για να αναφέρει μηνύματα που του έστελνε η σύντροφός του, Αντονέλα Ροκούτσο, αναφορικά με την εκπομπή. Πάντως στις τάξεις της Αργεντινής το κλίμα είναι άριστο κι αυτό βγαίνει προς τα έξω...