Αγωνία στις ΗΠΑ για τους τραυματισμούς
i

ΗΠΑ-ΙΡΑΝ / © Intime

Αγωνία στις ΗΠΑ για τους τραυματισμούς

Κώστας Τόπας 08:42 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 30.11.2022

Κρίστιαν Πούλισικ, Γουένστον Μακένι και Τζος Σάρτζεντ κινδυνεύουν να χάσουν τον αγώνα της φάσης των 16 με την Ολλανδία, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Οι ΗΠΑ επικράτησαν με 1-0 του Ιράν και σφράγισαν την πρόκριση για την φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μόνο που τρεις ημαντικοί ποδοσφαιριστές, οι Κρίστιαν Πούλισικ, Γουένστον Μακένι και Τζος Σάρτζεντ, αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού, προκαλώντας αγωνία στους φιλάθλους.

Αρχικά, ο Πούλισικ τραυματίστηκε στην περιοχή των κοιλιακών κατά τη φάση του γκολ που σημείωσε, όταν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Ιράν, Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ. Μετά το τέλος του αγώνα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο έπειτα από το τέλος του αγώνα και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Από την πλευρά του, ο Μακένι ήταν η δεύτερη κατά σειρά αναγκαστική αλλαγή του Γκρεγκ Μπερχάλτερ, καθώς ο μέσος της Γιουβέντους αποχώρησε πιάνοντας το μηρό του,, πιθανόν με μυϊκό πρόβλημα. Τέλος, τραυματίας από την αναμέτρηση με το Ιράν αποχώρησε και ο Σάρτζεντ.

Για την ώρα πάντως, οι τραυματισμοί των Πούλισικ και Σάρτζεντ μοιάζουν οι πιο σοβαροί και αυτοί που ίσως κινδυνεύουν περισσότερο να απουσιάσουν από τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Ολλανδία.