Ο Άμραμπατ αποκάλυψε πως έπαιξε με ένεση και δάκρυσε μπροστά στις κάμερες (vid)
i

Σοφιάν Άμραμπατ/©PrtScr

Ο Άμραμπατ αποκάλυψε πως έπαιξε με ένεση και δάκρυσε μπροστά στις κάμερες (vid)

Κώστας Τόπας 14:38 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 07.12.2022

Ο Σοφιάν Άμραμπατ βούρκωσε όταν αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι χρειάστηκε να σφίξει τα δόντια για να αγωνιστεί απέναντι στους Ισπανούς, μιας και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολος.

Ο μέσος της Φιορεντίνα ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Μαρόκου κόντρα στην Ισπανία, δίνοντας πολλές και σπουδαίες μάχες στη μεσαία γραμμή. Η απόδοση του ήταν τέτοια που θύμιζε εικόνα... πολεμιστή, όπως αρκετοί Μαροκινοί φρόντισαν να τον παρομοιάσουν στα social media.

Από την πλευρά του, ο Άμραμπατ μετά την πρόκριση της εθνικής του ομάδας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να σφίξει τα δόντια για να αγωνιστεί απέναντι στους Ισπανούς μιας και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολος.

«Είμαι πολύ συγκινημένος αυτή τη στιγμή. Ήταν άγνωστο αν θα μπορούσα να παίξω. Το προηγούμενο βράδυ ήμουν ξύπνιος μέχρι τις 3 τα ξημερώματα , ενώ έκανα και ένεση πριν το ματς. Αλλά δεν μπορούσα να εγκαταλείψω τους συμπαίκτες μου και τη χώρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο τον οποίο στη συνέχεια αγκάλιασε και φίλισε, σε μία πολύ συγκινητική στιγμή.