Ο Κέιν δεν φοράει το περιβραχιόνιο αλλά κυκλοφορεί με πανάκριβο ρολόι στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+
i

Χάρι Κέιν/ printscreen

Ο Κέιν δεν φοράει το περιβραχιόνιο αλλά κυκλοφορεί με πανάκριβο ρολόι στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+

Κώστας Τόπας 10:49 - 25.11.2022 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 25.11.2022

Ο αρχηγός της Αγγλίας, Χάρι Κέιν μπορεί να μην φοράει το περιβραχιόνιο στήριξης, ωστόσο κυκλοφορεί στα αποδυτήρια με ένα πανάκριβο ρολόι στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+.

Πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η FIFA απείλησε αρχηγούς ευρωπαϊκών ομάδων ότι θα τιμωρηθούν με κίτρινες κάρτες σε περίπτωση που φορούσαν τα περιβραχιόνια «OneLove» για να υποστηρίξουν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο Κατάρ, όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη.

Ο αρχηγός της Αγγλίας, Χάρι Κέιν από την πλευρά του δεν φόρεσε το εν λόγω περιβραχιόνιο, υπό τον φόβο κυρώσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο κυκλοφορεί με ένα πανάκριβο ρολόι αξίας εξακοσίων χιλιάδων ευρώ στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Μάλιστα, ο υψηλόσωμος φορ της Τότεναμ εθεάθη στα αποδυτήρια πριν την αναμέτρηση με το Ιράν να φορά το συγκεκριμένο ρολόι το οποίο αποτελείται από 36 ζαφείρια στα χρώματα του ουράνιου τόξου στη στεφάνη, 56 διαμάντια μπριγιάν στη θήκη και 11 ζαφείρια ουράνιου τόξου στους δείκτες. Η Rolex το κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012 ως «Rolex Daytona Rainbow».