Η Πορτογαλική Ομοσπονδία καταθέτει στοιχεία στη FIFA για να αποδείξει ότι το γκολ ήταν του Κριστιάνο Ρονάλντο
i

Κριστιάνο Ρονάλντο / © Intime

Η Πορτογαλική Ομοσπονδία καταθέτει στοιχεία στη FIFA για να αποδείξει ότι το γκολ ήταν του Κριστιάνο Ρονάλντο

Κώστας Τόπας 13:48 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 29.11.2022

Η Πορτογαλική Ομοσπονδία ετοιμάζεται να καταθέσει στη FIFA στοιχεία, ώστε να αποδείξει ότι το πρώτο γκολ των Πορτογάλων κόντρα στην Ουρουγουάη, ήταν του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Πορτογαλία πέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Ουρουγουάης (2-0), παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για την φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ, με ένα γκολ που χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μάθουμε τον σκόρερ. Κι αυτό διότι ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκε στην πορεία της μπάλας, προτού αυτή καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα.

Τελικά, η FIFA χρέωσε το γκολ στον Μπρούνο Φερνάντες, μιας και θεώρησε πως ο «CR7» ναι μεν μπήκε στην πορεία της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να κάνει επαφή. Από την πλευρά του πάντως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμα και μετά το τέλος της αναμέτρησης, επέμενε ότι το γκολ ήταν δικό του.

Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχει και η Πορτογαλική Ομοσπονδία, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει στοιχεία και βίντεο που αποδεικνύουν ότι το γκολ ήταν όντως του Κριστιάνο Ρονάλντο και όχι του Μπρούνο Φερνάντες.