Ξέσπασμα από Βλάχοβιτς για το «σκάνδαλο» που τον θέλει να έχει σχέση με σύζυγο συμπαίκτη του (vid)
i

Ντούσαν Βλάχοβιτς/©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images/Ideal Images

Ξέσπασμα από Βλάχοβιτς για το «σκάνδαλο» που τον θέλει να έχει σχέση με σύζυγο συμπαίκτη του (vid)

Κώστας Τόπας 14:52 - 01.12.2022

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Ελβετία, τοποθετήθηκε για το «σκάνδαλο» που τον θέλει να έχει σχέση με σύζυγο συμπαίκτη του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλα όσα γράφονται είναι «γελοία».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έχασε την θέση του στο βασικό σχήμα της Σερβίας, καθώς είχε σχέση με τη σύζυγο του τερματοφύλακα της Μαγιόρκα, Πρέντραγκ Ράικοβιτς. Μάλιστα τα Μέσα, αναφέρουν πως αυτός είναι και ο λόγος που ο διεθνής επιθετικός έχει αγωνιστεί μόλις 24' λεπτά έως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από την πλευρά του πάντως, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τίποτα απ' όλα αυτά δεν ισχύει, ξεκινώντας μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου την τοποθέτησή του με ένα οργισμένο σχόλιο για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Ο Βλάχοβιτς έχασε την θέση βασικού στην Σερβία γιατί είχε σχέση με γυναίκα συμπαίκτη του» (pic)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

09:37 - 01.12.2022

«Ο Βλάχοβιτς έχασε την θέση βασικού στην Σερβία γιατί είχε σχέση με γυναίκα συμπαίκτη του» (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έχασε την θέση του στο βασικό σχήμα της Σερβίας, καθώς είχε σχέση με τη σύζυγο του τερματοφύλακα της Μαγιόρκα, Πρέντραγκ Ράικοβιτς.

«Λυπάμαι που πρέπει να ξεκινήσω έτσι μία συνέντευξη Τύπου για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ό,τι γράφετε και διαβάζετε για μένα δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε γιατί είναι παράλογο. Γράφονται από ανθρώπους που βαριούνται και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους. Η βασική τους δουλειά αυτή τη στιγμή είναι να κάνουν κακό στην εθνική. Εμείς είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ.

Αυτές οι ιστορίες είναι γελοίες. Θέλω απλώς να προστατεύσω το όνομά μου και την ακεραιότητά μου, οπότε θα κινηθώ νομικά αν χρειαστεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. 'Ηλπιζα ότι ο κόσμος θα υποστήριζε την ομάδα πριν από έναν τόσο σημαντικό αγώνα, αλλά αντ' αυτού είμαστε αναγκασμένοι να μιλάμε για πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Πρόκειται για άτομα με κενά βιογραφικά που δεν πέτυχαν τίποτα, αλλά ούτε αυτό θα το πετύχουν. Πάντα ήταν μικροί άνθρωποι και το αποδεικνύουν μέρα με τη μέρα».