Ο Μούντρικ έκανε εμφάνιση ερασιτέχνη και δέχθηκε σφοδρή κριτική από τους οπαδούς της Τσέλσι (vid)

Μούντρικ

i

Τζέιμς Μίλνερ & Μιχαίλο Μούντρικ/©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images/Ideal Images

Ο Μούντρικ έκανε εμφάνιση ερασιτέχνη και δέχθηκε σφοδρή κριτική από τους οπαδούς της Τσέλσι (vid)

Κώστας Τόπας 09:35 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 12.02.2023

Το παιδί... θαύμα της Τσέλσι, Μιχαίλο Μούντρικ ήταν «σκιά» του εαυτού του στο τελευταίο ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ και δέχθηκε έντονη κριτική από τους φίλους των «μπλε».

Η Τσέλσι μπορεί να προηγήθηκε, όμως η Γουέστ Χαμ απάντησε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) σε ένα παιχνίδι, που είχε... φωνές για τις διαιτητικές αποφάσεις και από τις δύο πλευρές. 

Ο Γκράχαμ Πότερ δεν πήρε αυτά που περίμενε από τους παίκτες του κόντρα στα «σφυριά». Ειδικά από τον Μιχαίλο Μούντρικ. Τον ποδοσφαιριστή που κόστισε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλε» για να τον κάνουν δικό τους από την Σαχτάρ. 

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και τελείωσε το ματς έχοντας μόλις 12 επαφές με την μπάλα και επτά χαμένες ανακτήσεις. Πραγματοποίησε μόλις τέσσερις εύστοχες πάσες και σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο τρίποντο. Βλέποντας αυτά τα νούμερα, οι φίλοι της Τσέλσι δεν έμειναν ικανοποιημένοι, ασκώντας έντονη κριτική στον Μιχαίλο Μούντρικ.

Ολα αυτά ενώ πριν από μερικές ημέρες έγινε ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στη φετινή Premier League, μιας και σημείωσε τελική ταχύτητα 36,6 χιλιομέτρων την ώρα στην αναμέτρηση με την Λίβερπουλ.