Οι οπαδοί της Τσέλσι έβγαλαν σύνθημα για τον Μούντρικ... πικάροντας την Άρσεναλ (vid)
i

Ο Μιχαίλο Μούντρικ στο «Στάμφορντ Μπριτζ»/©Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images/Ideal Images

Οι οπαδοί της Τσέλσι έβγαλαν σύνθημα για τον Μούντρικ... πικάροντας την Άρσεναλ (vid)

Κώστας Τόπας 09:31 - 22.01.2023

Οι οπαδοί της Τσέλσι είναι ενθουσιασμένοι με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, Μιχαίλο Μούντρικ, γι' αυτό κι έγραψαν κι ένα σύνθημα για να τον τιμήσουν αλλά και για να... πικάρουν την Άρσεναλ.

Ο 22χρονος Ουκρανός εξτρέμ, μπορεί να βρέθηκε μια ανάσα από την Άρσεναλ, ωστόσο σήμερα είναι πίκτης των «μπλε», αφού υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2031 και το μεσημέρι του Σαββάτου (21/01) έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα.

Στο ντεμπούτο του, ο Μιχαίλο Μούντρικ κατάφερε σε 35 λεπτά να κάνει άνω κάτω την άμυνα των «Reds». Ηταν από τους πρωταγωνιστές της Τσέλσι παρά το γεγονός ότι δεν βρήκε δίχτυα. Ωστόσο, άφησε εντυπώσεις κι υποσχέσεις για τα επόμενα παιχνίδια του με τους Λονδρέζους.

Οι οπαδοί της Τσέλσι πάντως είναι ενθουσιασμένοι με τον Μούντρικ, για τον οποίο έγραψαν κι ένα σύνθημα για να τον τιμήσουν αλλά και για να... πικάρουν την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» δούλευαν γι' αρκετό διάστημα πάνω στη μεταγραφή του, ωστόσο είδαν τους «μπλε» να μπαίνουν σφήνα στην υπόθεση και τελικά να τον κάνουν δικό της.

«Πέταξε από την Ουκρανία, με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Μπόελι. Ο Μούντρικ μου είπε ότι η Άρσεναλ έχει κερδίσει ποτέ το Champions League; Οπότε του είπα όχι, ξέρεις πού να πας. Τότε μου είπε, θέλω να σηκώσω το τρίτο Champions League», αναφέρει το σύνθημα των οπαδών της Τσέλσι για τον Μούντρικ, ο οποίος το δημοσίευσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.