Ο Μουρίνιο το σκέφτεται: «Δεν θέλω να πάρω μια κακή απόφαση»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Ο Μουρίνιο το σκέφτεται: «Δεν θέλω να πάρω μια κακή απόφαση»

Κώστας Τόπας 15:45 - 10.03.2024

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το μέλλον του μετά την αποχώρησή του από τη Ρόμα, στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.

Στις 16 Ιανουαρίου και μετά από 138 αγώνες, ο Ζοσέ Μουρίνιο έπαψε να είναι προπονητής της Ρόμα. Αμέσως δημιουργήθηκαν φήμες για το μέλλον του ως προπονητής σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα, ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου είπε ότι γνώριζε ότι μια μέρα θα κατέληγε να προπονείται στην αραβική χώρα.

Σήμερα, ο «Special One» παραμένει χωρίς ομάδα και πρόσφατα μίλησε ξανά για το μέλλον του ως τεχνικός. Συγκεκριμένα, ο Μουρίνιο μίλησε κατά την παρουσία του στο F1 Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, στα μικρόφωνα του «Sky Sports».

«Θέλω να προπονήσω, το ελπίζω. Η Ρόμα ήταν απίστευτη γιατί φτάσαμε σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς σε δύο χρόνια σε έναν σύλλογο που δεν το είχε καταφέρει ποτέ. Τώρα πρέπει να περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία. Θα ήθελα να δουλέψω αύριο αν ήταν δυνατόν, αλλά δεν θέλω να πάρω μια κακή απόφαση», είπε.

Ο πρώην προπονητής των Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Πόρτο και Ίντερ, μεταξύ άλλων, ήταν το «νέο πρόσωπο» της Αραβίας αυτές τις μέρες.

Στη Ρόμα όλοι έχουν ξεχάσει ήδη τον Μουρίνιο και υμνούν τον «μεταμορφωτή» Ντε Ρόσι (vid)
SERIE A

13:59 - 08.03.2024

Στη Ρόμα όλοι έχουν ξεχάσει ήδη τον Μουρίνιο και υμνούν τον «μεταμορφωτή» Ντε Ρόσι (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί εδώ και μήνες παρελθόν από τη Ρόμα, με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να έχει «μεταμορφώσει» τη Ρόμα, κάνοντας ξανά τους οπαδούς των «τζιαλορόσι» χαρούμενους

Συμμετείχε, μαζί με τους Τότι και Ρονάλντο Ναζάριο, στην τελετή πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Αιγύπτου, που διεξήχθη στην ίδια τη χώρα με πρωτεύουσα το Ριάντ, και επισκέφθηκε επίσης διαφορετικούς οδηγούς της Formula 1, όπως τον Φερνάντο Αλόνσο.