Ποια εθνική ομάδα θέλει τον Μουρίνιο;
i

Ζοσέ Μουρίνιο/©Intime

Ποια εθνική ομάδα θέλει τον Μουρίνιο;

Κώστας Τόπας 10:37 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 13.12.2022

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προσέγγισε τον Ζοσέ Μουρίνιο, ώστε να αναλάβει χρέη προπονητή και να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος.

Η Πορτογαλία γνώρισε δίκαια τον αποκλεισμό από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Φερνάντο Σάντος να βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυση. Σε περίπτωση που ο 68χρονος τεχνικός απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία των Ιβήρων, τότε θα λάβει μια γερή αποζημίωση, καθώς το ποσό φτάνει μέχρι και τα 3,75 εκατομμύρια ευρώ.

Η Πορτογαλική Ομοσπονδία πάντως φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του Φερνάντο Σάντος, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην κορυφή των φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η Πορτογαλία έχει φτάσει στο σημείο να προσφέρει στον τεχνικό της Ρόμα, τη δυνατότητα να μοιράζεται ταυτόχρονα καθήκοντα προπονητή συλλόγου και χώρας. Η συμφωνία θα ήταν πολύ περίπλοκη, αλλά ο «Special One» φέρεται να ενδιαφέρεται από αυτή την προοπτική.