Με δάκρυα στα μάτια ο Μουρίνιο αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Ρόμα (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Με δάκρυα στα μάτια ο Μουρίνιο αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Ρόμα (vid)

Κώστας Τόπας 14:29 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 16.01.2024

Οπαδοί της Ρόμα κατέφτασαν στο προπονητικό της ομάδας τους για να αποχαιρετήσουν τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για την αγάπη που του έδειξαν οι «τζιαλορόσι» τα χρόνια που ήταν στην κεφαλή των Ρωμαίων.

Οι παίκτες της Ρόμα δεν γνώριζαν για την απόφαση του συλλόγου να απολύσει τον Ζοσέ Μουρίνιο όταν έφτασαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την Τρίτη (16/01), σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απολύθηκε από την Ρόμα το πρωί της Τρίτης μετά από δυόμισι χρόνια προπονητής στο «Ολίμπικο». Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Ρόμα, Νταν και Ράιαν Φρίντκιν, λέγεται ότι ήταν «πολύ δυσαρεστημένοι» με τα αποτελέσματα υπό τον Πορτογάλο τεχνικό αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Calciomercato».

Οι «τζιαλορόσι» οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην ένατη θέση στον πίνακα της Serie A μετά από οκτώ νίκες, έχουν χάσει τα τέσσερα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Νταν Φρίντκιν ταξίδεψε στη Ρώμη από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να ενημερώσει τον Μουρίνιο και την ομάδα της Ρόμα για την απόφασή του, σύμφωνα με το «Sky Sport Italia». Και μια ώρα μετά την επίσημη επίσημη δήλωση, ο βοηθός του Πορτογάλου, Σαλβατόρε Φώτι, αναφέρεται ότι έβαλε τα κλάματα όταν έφτασε στην προπόνηση του συλλόγου στην Τριγοριά.

Από την πλευρά τους, οπαδοί της Ρόμα κατέφτασαν στο προπονητικό της ομάδας τους για να αποχαιρετήσουν τον «Special Οne», ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερο συγκινητικό.

Ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι θα παρακολουθήσει την προπόνηση της Τρίτης (16/01), σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Μάλιστα, ο πρώην μέσος πρόκειται να ονομαστεί διάδοχος του Μουρίνιο

Ο Ντε Ρόσι θα αναλάβει τα καθήκοντά του μέχρι τον Ιούνιο, με το συμβόλαιό του να περιλαμβάνει οψιόν ανανέωσης βάσει επιτευγμάτων και αποτελεσμάτων.