Η συγκινητική ομιλία του Μουρίνιο στους παίκτες του: «Δεν το κουνάω, θα μείνω εδώ για εσάς» (vids)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Ζοσέ Μουρίνιο/PrtScr

Η συγκινητική ομιλία του Μουρίνιο στους παίκτες του: «Δεν το κουνάω, θα μείνω εδώ για εσάς» (vids)

Κώστας Τόπας 15:08 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 01.06.2023

Περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στον τελικό του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη, ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Ρόμα «λύγισε» από την Σεβίλλη στον τελικό του Europa League, καθώς γνώρισε την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1 έπειτα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας και οι Ανδαλουσιανοί κατέκτησαν το έβδομο Europa League της ιστορίας τους.

Η εξέλιξη του αγώνα δεν άφησε χαρούμενο τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αφού έδωσε το μετάλλιο σε ένα παιδί στην εξέδρα, μιας και δεν τον ένοιαζε, στη συνέχεια τα έβαλε με τον Άγγλο διαιτητή, Άντονι Τέιλορ, τον οποίο μάλιστα, περίμενε στο πάρκινγκ του γηπέδου και τον έβρισε!

Πλέον, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αντιμέτωπος με σοβαρές κυρώσεις από την UEFA, καθώς κινδυνεύει τουλάχιστον με δύο αγωνιστικές και με βαρύ πρόστιμο. Οταν τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε τον χρόνο να τα πει με τους παίκτες του, στους οποίους τόνισε το πόσο περήφανος είναι για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Πούσκας».

Μουρίνιο: «Ο διαιτητής έμοιαζε με Ισπανό, θέλω να μείνω στη Ρόμα αλλά με καλύτερες συνθήκες» (vids)
EUROPA LEAGUE

09:05 - 01.06.2023

Μουρίνιο: «Ο διαιτητής έμοιαζε με Ισπανό, θέλω να μείνω στη Ρόμα αλλά με καλύτερες συνθήκες» (vids)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε αιχμές για την διαιτησία του τελικού του Europa League, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τίποτα δεν είναι βέβαιο για το μέλλον του στον πάγκο της Ρόμα.

Μάλιστα, παρά τις φήμες που τον συνδέουν με αποχώρηση από τον σύλλογο, ο «Special One» παραδέχθηκε στους παίκτες του ότι τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν είναι στη Ρόμα.

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Καμία λύπη. Ο Λορέντζο (Πελεγκρίνι) και ο Τζιανλούκα (Μαντσίνι) ήρθαν κοντά μου και τους είπα ότι μένω εδώ. Θέλω να μείνω εδώ για εσάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 60χρονος τεχνικός.