Η Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή
i

©Bayer 04 Leverkusen

Η Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή

Sportal newsroom 17:53 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 15.05.2023

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή, τον Αλεχάντρο Γκριμάλντο, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η σεζόν καλά καλά δεν έχει ολοκληρωθεί και η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για την επόμενη χρονιά. Οι «ασπιρίνες» ανακοίνωσαν την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή, τον Αλεχάντρο Γκριμάλντο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027. 

Συζητάει με Κολό Μουανί η Μπάγερν - Πιέζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
BUNDESLIGA

21:04 - 01.05.2023

Συζητάει με Κολό Μουανί η Μπάγερν - Πιέζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Ράνταλ Κολό Μουανί για τη μεταγραφή του Γάλλου από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Την ίδια ώρα για την απόκτηση του πιέζει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ισπανός αμυντικός τα τελευταία οχτώ χρόνια αγωνιζόταν με την Μπενφίκα, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα. Σε αυτή την οχταετία ο 27χρονος έχει βρει δίχτυα 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει 55 ασίστ. Πριν από την πορτογαλική ομάδα, ο Γκριμάλδο φόρεσε και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα Β, με την οποία είχε 65 συμμετοχές σε τέσσερις σεζόν. 

Η Λεβερκούζεν φέτος υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League, όπου αντιμετωπίζει τη Ρόμα και το πρώτο παιχνίδι, γνώρισε την ήττα στη Ρώμη με 1-0. Στο πρωτάθλημα είναι έβδομη με 49 πόντους και παλεύει για τη θέση της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.