Μπάγερν Μονάχου: Βλέπει Λιβάκοβιτς για αντι - Νόιερ (pic)
i

Ντομινίκ Λιβάκοβιτς/ ©Intime

Μπάγερν Μονάχου: Βλέπει Λιβάκοβιτς για αντι - Νόιερ (pic)

Μετά τον τραυματισμό του Γερμανού γκολκίπερ, η Μπάγερν εξετάζει την περίπτωση του Κροάτη για την υπεράσπιση της εστίας της.

Ο Μάνουελ Νόιερ τραυματίστηκε κάνοντας σκι και θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν. Η Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί φυσικά να μείνε έτσι στον «άσο». Οι Βαυαροί μετά τον τραυματισμό του Γερμανού γκολκίπερ εξετάζουν περιπτώσεις τερματοφυλάκων προκειμένου να υπερασπιστούν την εστία τους. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο γερμανικός σύλλογος έχει πολύ ψηλά στη λίστα του έναν εκ των πρωταγωνιστών του Μουντιάλ 2022. Ο λόγος για τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς. Ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε η Κροατία να είναι αυτή στη στιγμή στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να διεκδικεί το βαρύτιμο τρόπαιο. Οι επεμβάσεις του και κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και στη διαδικασία των πέναλτι στα ματς με Ιαπωνία και Βραζιλία τον έχουν αναδείξει σε ήρωα της «χρβάτσκα». 

Οι εμφανίσεις αυτές του Ντομινίκ Λιβάκοβιτς στο Κατάρ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ένας από αυτούς είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία μετά τον τραυματισμό του Μάνουελ Νόιερ ψάχνει έναν άξιο αντικαταστάτη του. Μένει να δούμε αν τελικά θα υπάρξει επίσημη πρόταση των Βαυαρών στον Κροάτη πορτιέρε και αν οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια μετά το Μουντιάλ.