Η αντίδραση του Ζοάο Κανσέλο στην είδηση της απόλυσης του Νάγκελσμαν

Η αντίδραση του Ζοάο Κανσέλο στην είδηση της απόλυσης του Νάγκελσμαν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:02 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 24.03.2023

Ο Ζοάο Κανσέλο ενημερώθηκε για την απόλυση του προπονητή του στην Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μετά την λήξη του ματς ανάμεσα στην Πορτογαλία και το Λιχτενστάιν.

Ο Ζοάο Κανσέλο ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του ματς μεταξύ της Πορτογαλίας και του Λιχτενστάιν, για την απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου

Ο Πορτογάλος μπακ των «Βαυαρών» φάνηκε αιφνιδιασμένος μετά την κυκλοφορία της είδησης, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ήξερα ότι ο Τούχελ είναι ο νέος προπονητής. Είμαι έκπληκτος. Ευχαριστώ τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν για ό,τι έκανε για μένα. Ήταν αυτός που με ήθελε στην Μπάγερν. Είμαι έκπληκτος, του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον». 

Σύμφωνα με τη γερμανική «Bild», η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου προχώρησε στην απόφαση να απομακρύνει τον Γερμανό κόουτς από την τεχνική της ηγεσία και να προσλάβει άμεσα τον πρώην τεχνικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν «πλήρωσε» τις κακές εμφανίσεις και τα στραβά αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Ο Ζοάο Κανσέλο παραχωρήθηκε δανεικός στη Μπάγερν Μονάχου από τη Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο Γενάρη και μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου. Σε εννιά συμμετοχές έχει πετύχει ένα γκολ κι έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο δεξιός οπισθοφύλακας φάνηκε απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που είχε από τον προπονητή του, με τον Νάγκελσμαν να δηλώνει χαρακτηριστικά:

 «Όπως είναι τα πράγματα τώρα, θα πάρει την ευκαιρία να ξεκινήσει αύριο. Όταν παίζει είναι καλά, όταν δεν παίζει, όχι. Αυτό είναι νορμάλ. Έχει πάντα καλή αντίδραση. Είχε μία προπόνηση πρόσφατα που δεν άφησε θετική εντύπωση. Είχα μία ανάλογη περίπτωση στη Λειψία με τον Ανχελίνο. Μία προπόνηση δεν ήταν τόσο καλή, αλλά είχαμε μία καλή συζήτηση.

 Του εξήγησα τον τρόπο σκέψης μου και πώς να αντιμετωπίζει τέτοιες περιπτώσεις. Μπορείς να αναπτύξεις κάποιες ευκαιρίες από αυτό. Ήταν μία ανοιχτή συζήτηση όχι απλώς για το ποδόσφαιρο. Από τότε προπονήθηκε πολύ καλά. Θα τον ανταμείψω με θέση βασικού. Είμαι σίγουρος ότι τα καλά στοιχεία που έδειξε στην προπόνηση θα τα δείξει και στο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Βαυαρών».