Τρομερό: Η Μπάγερν χρησιμοποίησε ελικόπτερο για να καθαρίσει την «Allianz Arena» από το χιόνι (vids)

Η «Allianz Arena»

i

PrtScr

Τρομερό: Η Μπάγερν χρησιμοποίησε ελικόπτερο για να καθαρίσει την «Allianz Arena» από το χιόνι (vids)

Κώστας Τόπας 09:36 - 04.12.2023

Ο αγώνας της Μπάγερν με την Ουνιόν Βερολίνου έπρεπε να ακυρωθεί λόγω έντονης χιονόπτωσης. Τώρα η «Allianz Arena» καθαρίστηκε από το χιόνι με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Το Σάββατο (02/12)η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχόταν τη Ουνιόν για τη 13η αγωνιστική της Bundesliga, ωστόσο ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω της έντονης χιονόπτωσης που έπνιξε το Μόναχο. Πάνω από 40 φρέσκου χιονιού έπεσαν από τον ουρανό γύρω από την «Allianz Arena». Η ασφάλεια κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι εγγυημένη για τους οπαδούς, τους παίκτες και όλους τους εμπλεκόμενους.

«Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να ακυρώσουμε τον αγώνα, αλλά η ασφάλεια των οπαδών μας και των οπαδών της Ουνιόν Βερολίνου είναι απόλυτη προτεραιότητα»,  είπε ο CEO των Βαυαρών Γιαν-Κρίστιαν Ντρίζεν στην επίσημη δήλωση.  Προς το παρόν δεν είναι σαφές πότε θα επαναπρογραμματιστεί ο αγώνας μεταξύ της πρωταθλήτριας Γερμανίας και της Ουνιόν Βερολίνου.

Ωστόσο, το γήπεδο της Μπάγερν καθαρίστηκε από τις επικίνδυνες μάζες χιονιού την Κυριακή (03/12) και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Ένα ελικόπτερο έκανε κύκλους πάνω από το γήπεδο και φύσηξε το χιόνι και τον πάγο από την οροφή. Ετσι, το γήπεδο θα είναι ξανά διαθέσιμο στους επισκέπτες από τη Δευτέρα (04/12).

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!