Απίθανο: Εκνευρισμένος πιτσιρικάς της Μπάγερν έσπρωξε τον Συλαϊδόπουλο και ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή του Ολυμπιακού (vid)

Απίθανο: Εκνευρισμένος πιτσιρικάς της Μπάγερν έσπρωξε τον Συλαϊδόπουλο και ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή του Ολυμπιακού (vid)

Sportal newsroom 18:27 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 13.03.2024

Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Μπάγερν για το Youth league, προέκυψε μία αψιμαχία ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα.

Δεν θα μπορούσε να έχει πιο ονειρικό πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι με την Μπάγερν ο Ολυμπιακός για τα προημιτελικά του Youth League. Οι ερυθρόλευκοι αφού «σόκαραν» τους Βαυαρούς στο 32ο λεπτό με τον Μουζακίτη, έπειτα από πέντε λεπτά βρήκαν και δεύτερο γκολ (και τι γκολ...) με τον Αντώνη Παπακανέλλο, ενώ στο 40' ο Χαράλαμπος Κωστούλας έγραψε το 3-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Παρά την άκρως θετική εξέλιξη όμως, στο φινάλε του πρώτου μέρους οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τον προπονητή τους να αποβάλλεται. Αυτό γιατί προέκυψε μία αψιμαχία ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων, κατά τη διάρκεια της οποίας ένας πιτσιρικάς της γερμανικής ομάδας έσπρωξε των Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και ο ρέφερι της αναμέτρησης αποφάσισε να δείξει κόκκινη κάρτα στον Έλληνα προπονητή.

Δείτε παρακάτω τη σύρραξη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και την κόκκινη στον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο:

Απίθανος Ολυμπιακός, διασύρει 3-0 την Μπάγερν στο ημίχρονο μέσα στη Γερμανία!

Απλά… μαγικό! Οι Νέοι του Ολυμπιακού μπορεί να ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ κόντρα στο μεγαθήριο της Μπάγερν Μονάχου, αλλά οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου αποδεικνύουν ότι δεν… μασάνε από ονόματα και μπάτζετ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του UEFA Nations League, οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» σόκαραν του Βαυαρούς στο πρώτο ημίχρονο, αφού πριν συμπληρωθούν 45 λεπτά είχαν διαμορφώσει το υπέρ τους 3-0.

Τον… χορό των γκολ άνοιξε ο Χρήστος Μουζακίτης στο 32’ εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Κλάνατς. Ωστόσο, το πάρτι είχε μόλις αρχίσει!

Στο 37’ ο Παπακανέλλος με μια ποδοσφαιρική μαγεία άφησε «αγάλματα» δύο αντιπάλους του και από γωνία που τελικά είναι δυνατόν να μπει γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού και στο 40’ σημειώθηκε ακόμα ένα τέρμα.

Δράστης αυτή τη φορά ο Χαράλαμπος Κωστούλας με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής