Μπαντής: «Εύχομαι η νέα διοίκηση της Super League 2 να βάλει τις βάσεις για ένα πρωτάθλημα που αξίζει στη χώρα μας»

Γιώργος Μπαντής

i

© Intime

Μπαντής: «Εύχομαι η νέα διοίκηση της Super League 2 να βάλει τις βάσεις για ένα πρωτάθλημα που αξίζει στη χώρα μας»

Το ντοκιμαντέρ «ΧΑΟΣ» έκανε την πρεμιέρα του και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) παρουσίασε το ντοκιμαντέρ «ΧΑΟΣ», το οποίο επικεντρώνεται στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της Super League 2.

Με αφορμή την πρώτη προβολή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ Γιώργος Μπαντής, αναφέρθηκε στην σπουδαία παραγωγή η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Μπαντής:

«Για σας μπορεί να φαίνεται απλό αλλά δεν είναι. Δυστυχώς εν έτη 2023, υπάρχει ακόμα ο φόβος από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να μιλήσει. Εμείς από πλευράς μας το δουλεύουμε αυτό, δεν είναι εύκολο να το αλλάξουμε, γιατί έχει ριζωθεί πάρα πολύ βαθιά. Πολλές φορές κατανοώ το γιατί», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τι είναι αυτό που γέννησε το ΧΑΟΣ; Η αδικία που βιώνουν τα τελευταία χρόνια πάνω από 700 οικογένειες επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Όπως όλοι οι δύσκολοι καιροί κάτι γεννάνε, έτσι και αυτοί οι δύσκολοι καιροί γέννησαν το ΧΑΟΣ.

Όσο είμαι εγώ στη διοίκηση είδαμε ότι όσο και αν φωνάξαμε μέσω ανακοινώσεων και επιστολών σε όλους του θεσμικούς φορείς, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Οπότε αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το ΧΑΟΣ σε εικόνα, προς όλους, έτσι ώστε κανένας να μην μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε τι γινόταν στη Super League 2 τα προηγούμενα χρόνια.

Στόχος μας δεν είναι να προκαλέσουμε χάος, αλλά να το μετατρέψουμε σε όραμα, για ένα καλύτερο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στη χώρα μας. Πιστέψτε με είναι ο αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εδώ βρίσκονται μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Κατσουράνης.

Βρίσκονται εδώ για να στηρίξουν το πρωτάθλημα, το οποίο έχει ανάγκη η κοινωνία και το ποδόσφαιρο. Να σταματήσουμε να το τραυματίζουμε, για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο που θα δίνει στην κοινωνία. Αν δεν δίνει στην κοινωνία, δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Εύχομαι η νέα διοίκηση της Super League 2 να ασχοληθεί με το ΧΑΟΣ και να βάλει τις βάσεις για ένα πρωτάθλημα που αξίζει στη χώρα μας».