Δανεικός από την Κηφισιά στην Ηλιούπολη ο Μπαρμπόσα

Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα

i

© Intime

Δανεικός από την Κηφισιά στην Ηλιούπολη ο Μπαρμπόσα

Η Κηφισιά παραχώρησε τον 24χρονο Βραζιλιάνο Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα στην Ηλιούπολη με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ηλιούπολη!

Η Κηφισιά παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον 24χρονο Βραζιλιάνο στόπερ στην ομάδα της Super League 2, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου.  Να θυμίσουμε πως ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα το 2021 για λογαριασμό της Επισκοπής και το περσινό καλοκαίρι έγινε κάτοικος Βορείων Προαστίων.

Με τη φανέλα της Κηφισιάς την περασμένη σεζόν μέτρησε 18 εμφανίσεις με ένα γκολ, ενώ παράλληλα πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίσημη η «βόμβα» Γκόμπελιτς στην Κηφισιά

Ο Μάρκο Γκόμπελιτς αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς και με τη «βούλα»! Η νεοφώτιστη ομάδα κινήθηκε αστραπιαία μετά την αποχώρηση του Εμάνουελ Σάκιτς κι έφερε τον Σέρβο μπακ στην Ελλάδα.

Ο Μάρκο Γκόμπελιτς είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής με μεγάλες παραστάσεις, ο οποίος με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα μέτρησε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 188 συμμετοχές, με απολογισμό 11 γκολ και 22 ασίστ. Όπως είναι λογικό, έλευση του 30χρονου παίκτη στην Κηφισιά θα αποφέρει μία ποιοτική λύση για το άκρο της άμυνας της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκο Γκόμπελιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Ο Μάρκο Γκόμπελιτς γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1992 στο Κράλιεβο της Σερβίας και ξεκίνησε την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της FK Sloga. Το 2014 μετακόμισε στην FK Napredak Krusevac, με την οποία είχε 90 συμμετοχές, πανηγυρίζοντας παράλληλα την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή στη Β’ Κατηγορία της Σερβίας. 

Οι σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την FK Napredak Krusevac αποτέλεσαν το διαβατήριο για τη μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι του 2017 και την κλήση στην Εθνική Σερβίας.

Η αδιαμφισβήτητη ποιότητά του τον έφερε άμεσα σε ρόλο βασικού στον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο αγωνίστηκε για έξι χρόνια. Σε αυτό το διάστημα κατέγραψε 188 συμμετοχές (με 11 γκολ και 22 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων οι 52 συμμετοχές σε Champions και Europa League. 

Το «αντίο» του Σάκιτς στην Κηφισιά: «Ήταν μεγάλη τιμή να είμαι ο αρχηγός - Ένα σύντομο ταξίδι που πάντα θα θυμάμαι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:09 - 11.09.2023

Το «αντίο» του Σάκιτς στην Κηφισιά: «Ήταν μεγάλη τιμή να είμαι ο αρχηγός - Ένα σύντομο ταξίδι που πάντα θα θυμάμαι»

Μέσω των social media, ο Εμάνουελ Σάκιτς θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στην Κηφισιά, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο των βορείων προαστίων.

Στα έξι χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, ο Μάρκο Γκόμπελιτς πανηγύρισε παράλληλα έξι φορές την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Σερβίας, ενώ ακόμη τρεις αυτόν του Κυπελλούχου Σερβίας. Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».