Ο Μπάρτρα στην Τραμπζονσπόρ, η σύντροφός του λιάζεται στις Μαλδίβες!
i

/printscreen

Ο Μπάρτρα στην Τραμπζονσπόρ, η σύντροφός του λιάζεται στις Μαλδίβες!

Sportal newsroom 14:04 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 26.05.2023

Η κοπέλα του Μάρκ Μπάρτρα, Τζέσικα Γκοϊκοετσέα, απολαμβάνει τις διακοπές της στις Μαλδίβες ποζάροντας πότε γυμνή και πότε με τα καινούργια της μαγιό.

Η κοπέλα του Μάρκ Μπάρτρα, Τζέσικα Γκοϊκοετσέα, είναι influencer και αποφάσισε να περάσει λίγες μέρες διακοπών στις Μαλδίβες. Η 26χρονη σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Τραμπζονσπόρ θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθους της όμορφα πλάνα από τα παραδεισένια νησιά του Ινδικού Ωκεανού και αποφάσισε να δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τη διαμονή της εκεί.

Η Τζέσικα Γκοϊκοετσέα σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε είναι ολόγυμνη και αφήνει ελάχιστα στην φαντασία. «Η ευτυχία στο πρόσωπο μου είναι επειδή αύριο 25/05 λανσάρουμε τα μαγιό μας», έγραψε. 

Η 26χρονη έχει αξιοποιήσει στο έπακρο αυτή την εμπειρία για να απολαύσει τη θάλασσα, να κάνει ηλιοθεραπεία, ενώ δεν δίστασε να κολυμπήσει ακόμα και με καρχαρίες. Όλα αυτά χωρίς τον Μάρκ Μπάρτρα στο πλευρό της, καθώς ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός βρίσκεται στην Τουρκία και προπονείται με τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη στην Τραμπζονσπόρ

Η Τζέσικα Γκοϊκοετσέα ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 16 της και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με διάσημα brands και οίκους μόδας, όπως η Puma και η Calvin Klein, ενώ έχει υπάρξει μέλος της Victoria’s Secret. Επιπλέον έχει ποζάρει επίσης σε περιοδικά όπως η Vogue, το Glamour, το Elle, το GQ και το Esquire. Πριν μερικά χρόνια, το 2019 αποφάσισε να δοκιμαστεί και στον χώρο του fashion design, λανσάροντας το δικό της brand ένδυσης, το GOI. 

Στο παρελθόν είχε προηγηθεί το πέρασμά της και από το χώρο των social media influencing, που κι αυτό στέφθηκε με τρομερή επιτυχία. Η Τζέσικα Γκοϊκοετσέα αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές influencer της Ισπανίας. Μάλιστα, πρόσφατα βραβεύτηκε στην τελετή των Premios Ídolo για την επιρροή της στο Instagram, εκεί όπου φόρεσε ίσως το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα της βραδιάς.