Δικαίωση της Μπαρτσελόνα για το νέο συμβόλαιο του Γκάβι
i

Γκάβι/©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Δικαίωση της Μπαρτσελόνα για το νέο συμβόλαιο του Γκάβι

Sportal newsroom 13:55 - 31.01.2023

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε την έφεση που είχε καταθέσει και το δικαστήριο αναγκάζει την La Liga να δεχθεί το νέο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι Καταλανοί με τον Γκάβι.

Νέα τροπή παίρνει το θέμα με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γκάβι με την Μπαρτσελόνα, μιας και δικαστήριο έκρινε πως παράτυπα η La Liga δεν δέχθηκε να εγγράψει τον νεαρό μέσο στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα».

Τον Σεπτέμβριο ο 18χρονος διεθνής Ισπανός είχε υπογράψει ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπαρτελόνα, σε ένα συμβόλαιο που είχε μπει ρήτρα ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, αλλά η ομάδα του «Καμπ Νου» δεν μπορούσε να «περάσει» το νέο συμβόλαιο του παίκτη, λόγω των μισθολογικών περιορισμών που έχει θεσπίσει η La Liga.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «La Vanguardia», η έφεση που κατέθεσε η Μπαρτσελόνα για τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν επιτυχημένη και το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η λίγκα είναι υποχρεωμένη να αναθεωρήσει την απόφασή της, αν και έχει κι αυτή τη δυνατότητα να υποβάλλει νέα έφεση.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα την έχουν φέρει αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πέραν της υπόθεση του Γκάβι, εκκρεμούν ακόμα τα νέα συμβόλαια των Αραούχο, Μπαλντέ και Πένια, τα οποία επίσης δεν έχει κάνει ως τώρα δεκτά ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.