Ένα μήνα εκτός ο Ραφίνια

Ένα μήνα εκτός ο Ραφίνια

Μαρία Δαλιάνη • 12:46 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 14.08.2024

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ραφίνια μετά το παιχνίδι με την Σεβίλλη. Ο εξτρέμ των «μπλαουγκράνα» φέρει τραυματισμό «στο δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού»

Με σχετική ενημέρωση της η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε την απουσία του Ραφίνια από τα γήπεδα για ένα μήνα.

Ο Βραζιλιάνος στην χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Σεβίλλη με 1-0 και αυτογκ;oλ του Ράμος για την 8η αγωνιστική της La Liga ,αποχώρησε στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης με πρόβλημα στο πόδι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για απουσία ενός μήνα οπότε ίσως προλάβει το «clasico» με την Ρεάλ Μαδρίτης που είναι προγραμματισμένο για τις 28 Οκτωβρίου.

Πάντως, ο Ραφίνια προστίθεται στη λίστα με τους τραυματίες Ντε Γιονγκ και Πέδρι. Συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής μένουν στα πιτς με τον Τσάβι να καλείται στα επόμενα παιχνίδια να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τα κενά με τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Η νίκη επί της Σεβίλλης ήταν υψίστης σημασίας. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και περιμένει να δει ως θεατής τη μάχη της δεύτερης Χιρόνα με την τρίτη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η κερκίδα της Μπαρτσελόνα τρόλαρε τον Ράμος μετά το αυτογκόλ (vid)
LA LIGA

10:14 - 30.09.2023

Η κερκίδα της Μπαρτσελόνα τρόλαρε τον Ράμος μετά το αυτογκόλ (vid)

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη για την 8η αγωνιστική της La Liga στιγματίστηκε από το αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος και ο πρώην άσος τη Ρεάλ και νυν της Σεβίλλης έγινε δέκτης «καζούρας» από τους φίλους των Καταλανών.

Πάντως, σίγουρα ο Ραφίνια δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Πόρτο στο Ντραγκάο για τους οίλους του Champions League και στην αναμέτρηση με την Γρανάδα για την La Liga.