Η στιγμή που ο Κεσιέ σκοράρει στις καθυστερήσεις και ο Τσάβι εκρήγνυται στον πάγκο (vid)

Τσάβι

i

Τσάβι/PrtScr

Η στιγμή που ο Κεσιέ σκοράρει στις καθυστερήσεις και ο Τσάβι εκρήγνυται στον πάγκο (vid)

Κώστας Τόπας 10:54 - 20.03.2023

Ο Τσάβι δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς, όταν ο Κεσιέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ στις καθυστερήσεις του «Clasico» για να χαρίσει στην Μπαρτσελόνα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η Μπαρτσελόνα έχει κάθε δικαίωμα για πανηγυρισμούς, καθώς μετά τη νίκη στο «Clasico» με 2-1 έκανε ένα σημαντικό βήμα προς τον πρώτο της τίτλο στη La Liga μετά από τρία χρόνια. Το γκολ του Φρανκ Κεσιέ στο 91ο λεπτό έκανε τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» να εκραγεί στους πανηγυρισμούς, προκαλώντας παράλληλα πανδαιμόνιο στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες του «Καμπ Νόου» το οποίο ήταν κατάμεστο από Καταλανούς οπαδούς.

Λίγοι όμως το πανηγύρισαν όπως ο Τσάβι. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δέχεται έντονη κριτική αυτή τη σεζόν, δηλώνοντας ότι μερικές από τις χειρότερες μέρες του ήταν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, αρχίζει να βλέπει πλέον πως το έργο του αποδίδει καρπούς.

Αμέσως μετά το νικητήριο γκολ, ο Τσάβι φαίνεται στο παρακάτω βίντεο να πανηγυρίζει ξέφρενα, να... εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, να χάνει τα πατήματά του και στο τέλος να γίνεται ένα κουβάρι μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο στον πάγκο. 

Σέρτζι Ρομπέρτο: «Περιμένουμε τον Μέσι με ανοιχτές αγκάλες, θα έχει ωραία αντιμετώπιση στην Μπαρτσελόνα» (vid)
LA LIGA

10:39 - 20.03.2023

Σέρτζι Ρομπέρτο: «Περιμένουμε τον Μέσι με ανοιχτές αγκάλες, θα έχει ωραία αντιμετώπιση στην Μπαρτσελόνα» (vid)

Ο πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, Σέρτζι Ρομπέρτο ​​ελπίζει ότι ο Αργεντινός αστέρας θα επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» όταν λήξει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η Μπαρτσελόνα έχει πλέον 12 παιχνίδια να δώσει ώστε στο τέλος να φτάσει στον στόχο της, που δεν είναι άλλος πέρα από την κατάκτηση του τίτλου, γνωρίζοντας ότι έχει χάσει μόνο δέκα βαθμούς όλη τη σεζόν. Το αμυντικό της ρεκόρ παραμένει η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία της, μιας κι έχει δεχθεί μόλις εννέα γκολ.