Νέα ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα του πέταξαν μπανανόφλουδα (vid)

Νέα ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα του πέταξαν μπανανόφλουδα (vid)

Sportal newsroom 23:05 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 28.10.2023

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ξανά ο Βινίσιους, αυτή τη φορά στο Clasico, με τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να του πετούν μία μπανανόφλουδα.

Η μεγάλη νικήτρια του Clasico ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε τη μεγάλη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Τζουντ Μπέλιγχαμ και επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 2-1 μέσα στο «Μονζουίκ».

Δυστυχώς δεν έλειψαν τα παρατράγουδα από το μεγάλο ντέρμπι, αφού ο Βινίσιους δέχθηκε μία ακόμα ρατσιστική επίθεση, από τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, ένας εξ αυτών πέταξε μία μπανανόφλουδα στον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ο παίκτης της «Βασίλισσας» όταν αντικαταστάθηκε χειροκρότησε ειρωνικά προς την κερκίδα, ενώ είχε κι έναν σύντομο διάλογο με τον Τσάβι, στον οποίο φέρεται να του είπε «κλάψε κι άλλο», ενώ ο προπονητής της καταλανικής ομάδας του έλεγε πως κάνει θέατρο συνέχεια.

Όπως και να 'χει, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο στόχαστρο των ρατσιστών ο Βινίσιους. Έχουν συμβεί κι άλλα παρόμια θλιβερά περιστατικά στο παρελθόν στην La Liga...