Στη Βαρκελώνη ο Φλικ, ποιος θα είναι ο μισθός του (vid)

Χάνσι Φλικ

Στη Βαρκελώνη ο Φλικ, ποιος θα είναι ο μισθός του (vid)

Κώστας Τόπας 15:14 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 29.05.2024

Στη Βαρκελώνη για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα» έφτασε ο Χάνσι Φλικ, ο οποίος εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα.

Ο Χάνσι Φλικ βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη. Μόλις ο Τσάβι επιλύσει τον «διαζύγιο» με την Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί θα επισημοποιήσουν την πρόσληψη του Γερμανού προπονητή για τις επόμενες δύο σεζόν.

Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη προσγειωθεί στη Βαρκελώνη, με την πρόθεση να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα. Φυσικά, πρόθεσή του είναι να συναντηθεί με τον πρόεδρο Τζουάν Λαπόρτα και τον αθλητικό διευθυντή, Ντέκο, για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ερχόμενης σεζόν.

Όσον αφορά το νέο του συμβόλαιο, όπως αναφέρει η ισπανική «AS«, ο Φλικ έχει αποδεχτεί σχετικά χαμηλό μισθό -περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά- αλλά αποζημιώνεται με πολύ υψηλές απολαβές εάν επιτευχθούν τίτλοι. Κατ' αρχήν, ο Γερμανός τεχνικός θα πρόσθετε ένα επιπλέον εκατομμύριο στον μισθό του εάν καταφέρει να κερδίσει το Champions League και 750.000 ευρώ εάν κερδίσει τη La Liga τη νέα χρονιά.

Τσάβι: «Πρέπει να αποδεχθώ την απόφαση του Λαπόρτα, ίσως μια μέρα ξαναγυρίσω στη Μπαρτσελόνα»
LA LIGA

14:34 - 25.05.2024

Τσάβι: «Πρέπει να αποδεχθώ την απόφαση του Λαπόρτα, ίσως μια μέρα ξαναγυρίσω στη Μπαρτσελόνα»

Την τελευταία του συνέντευξη ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, έδωσε ο Τσάβι ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για την απόφαση της απόλυσής του από τους «μπλαουγκράνα», τον Τζουάν Λαπόρτα και την επόμενη ημέρα στην προπονητική του καριέρα.

Η εποχή του Χάνσι Φλικ πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα. Την περασμένη εβδομάδα όλα ήταν ήδη διευθετημένα και πλέον απομένουν τα τυπικά για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Γερμανός στα 59 του χρόνια θα ξεκινήσει την πρώτη του εμπειρία στη La Liga. Ούτε ως παίκτης ούτε ως προπονητής έχει παίξει στην Ισπανία.