Θαυμάστρια έδωσε ραβασάκι με το τηλέφωνό της στον Πέδρι (vids)
i

Ο Πέδρι και η θαυμάστρια/PrtScr

Θαυμάστρια έδωσε ραβασάκι με το τηλέφωνό της στον Πέδρι (vids)

Κώστας Τόπας 08:52 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 21.02.2023

Μία θαυμάστρια φάνηκε να δίνει κρυφά στον αστέρα της Μπαρτσελόνα, Πέδρι τον αριθμό τηλεφώνου της κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης του συλλόγου.

Ο 20χρονος Πέδρι έχει κεντρίσει τα φώτα του πάνω τα τελευταία χρόνια, μετά την μετακόμισή του στην Μπαρτσελόνα από την Λας Πάλμας. Με τους «μπλαουγκράνα» έχει καταγράψει 104 εμφανίσεις, σημειώνοντας 16 γκολ. Οπως επίσης έχει επίσης εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους μέσους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, κερδίζοντας το περίφημο βραβείο Golden Boy για το 2021 αφήνοντας πίσω του τον σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλινγχαμ και τον νεαρό της Μπάγερν Μονάχου, Τζαμάλ Μουσιάλα.

Η εδραίωση του Πέδρι ως ενός εκ των αστέρων της Μπαρτσελόνα, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τον έχει βάλει στις καρδιές των οπαδών των Καταλανών και το επίπεδο διασημότητάς του αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Μετά από το τέλος εκδήλωσης της πρωτοπόρου της La Liga, Μπαρτσελόνα το βράδυ της Δευτέρας (20/02) κι ενώ ο 20χρονος διεθνής Ισπανός μέσος υπέγραφε αυτόγραφα και συνομιλούσε με θαυμαστές του ίδιου και του συλλόγου, διαδραματίστηκε ένα... περίεργο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, βίντεο δείχνει τον Πέδρι να παίρνει ένα διπλωμένο χαρτάκι από μια νεαρή γυναίκα και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ μάλλον περιείχε τον αριθμό του τηλεφώνου της. «Εγώ να θέλω ο Πέδρι να μου υπογράψει μια κάρτα κι εδώ υπάρχει κόσμος που θέλει να τον παντρευτεί», ανέφερε το μήνυμα στο Twitter που συνόδευε το βίντεο που γρήγορα διαδόθηκε.

Βέβαια, αυτό δεν είναι το πρώτο τέτοιο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν νεαρό αστέρα της Μπαρτσελόνα. Πριν από μερικούς μήνες το ίδιο είχε κάνει μια άλλη νεαρή γυναίκα με τον Γκάβι επίσης έπειτα από εκδήλωση που διοργάνωσε ο ισπανικός σύλλογος. Φαίνεται πως τόσο ο Πέδρι όσο και ο Γκάβι είναι οι πλέον δημοφιλείς ποδοσφαιριστές της Μπάρτσα στις νεαρές ηλικίες και δη μεταξύ των νεαρών γυναικών...