Μπέλιγχαμ: «Θέλω να διατηρήσω την κληρονομιά του Ζιντάν»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

©printscreen

Μπέλιγχαμ: «Θέλω να διατηρήσω την κληρονομιά του Ζιντάν»

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:07 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.12.2023

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική «Marca», επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, ότι θέλει να μιμηθεί την θητεία του Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει «τρελάνει» πραγματικά τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, καθώς έχει καταγράψει επικές εμφανίσεις με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Άγγλος διεθνής πρωταγωνιστεί σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση της «βασίλισσας», είτε σκοράροντας, είτε αναλαμβάνοντας να καθοδηγεί την επιθετική λειτουργία της ομάδας. 

Έτσι ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ τρίβει τα χέρια του, καθώς δικαίως υπερηφανεύεται για αυτή την τεράστια μεταγραφική κίνηση, την οποία πραγματοποίησε αυτό το καλοκαίρι. 

Ο νεαρός επιθετικός, παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική «Marca», επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, ότι θέλει να μιμηθεί την θητεία του Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ. Επίσης ο Μπέλιγχαμ ξεχωρίζει το εκπληκτικό γκολ που έβαλε ο Ζιντάν στον τελικό του Champions League με την Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2002, στην Γλασκώβη. 

«Ελπίζω να διατηρήσω την κληρονομιά του Ζιντάν. Συνεχίζω να μαθαίνω, προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ξεπεράσω τα όριά μου», ανέφερε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης. 

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!