Με «υπογραφή» Μέντεθ η Σοσιεδάδ πήρε το διπλό μέσα στο «Ντα λούζ»
i

©Photo by Gualter Fatia/Getty Images

Με «υπογραφή» Μέντεθ η Σοσιεδάδ πήρε το διπλό μέσα στο «Ντα λούζ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:55 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 25.10.2023

Χάρη στο γκολ του Μπράις Μέντεθ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε το διπλό επί της Μπενφίκα και ανέβηκε στη πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου.

Χάρη στο γκολ του Μπράις Μέντεθ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε το διπλό επί της ουραγού Μπενφίκα, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. 

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ ισοβαθμεί στη πρώτη θέση του ομίλου με την Ίντερ, καθώς και οι δύο τους έχουν από 7 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά οι «αετοί» της Λισαβόνας βρίσκονται στη τελευταία θέση χωρίς κανένα βαθμό. 

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. Ωστόσο στο ξεκίνημα η αναμέτρηση ξεκίνησε με δύο ακυρωθέντα γκολ, ένα για κάθε ομάδα για οφσάιντ! 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 63'. Ο Μπράις Μέντεθ με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, ύστερα από την ασίστ του Άντερ Μπαρενετσέα

Από εκεί και μετά η Σοσιεδάδ πίεζε την αντίπαλη εστία και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Από την άλλη πλευρά η πορτογαλική ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και η Σοσιεδάδ κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης    

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ