Η μπηχτή του Μπενζεμά για τον Μέσι στα βραβεία της FIFA (vid)

Μέσι και Μπενζεμά

i

Photo by Silvestre Szpylma/Getty Images/Ideal Images

Η μπηχτή του Μπενζεμά για τον Μέσι στα βραβεία της FIFA (vid)

Κώστας Τόπας 09:12 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 28.02.2023

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της απονομής των Καλύτερων Βραβείων Ποδοσφαίρου της FIFA.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που διεκδικούσαν τον πολυπόθητο βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του 2022. Ο Μπενζεμά κέρδισε την Χρυσή Μπάλα για πρώτη φορά στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά ο θρίαμβος του Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή, έκανε τον «Pulga» να κατακτήσει το βραβείο σε αυτή την ψηφοφορία.

Στα μάτια πολλών, ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας άξιος νικητής. Χωρίς αυτόν, ενδεχομένως η Αργεντινή δεν θα είχε γευτεί τη δόξα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, ενώ η φόρμα του στους Παριζιάνους το 2022 ήταν εξίσου πολύ καλή.

Ωστόσο, ο Μπενζεμά - ο οποίος δεν παρευρέθηκε στην τελετή της Δευτέρας (27/02) - φαίνεται να πιστεύει ότι αυτός ήταν ο άξιος νικητής και όχι ο Λιονέλ Μέσι. Ο 35χρονος επιθετικός των «μερένχες» φρόντισε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αναρτώντας ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να λέει: «Ψεύτης, ναι, ψεύτης».