Ο λόγος που ο Μπενζεμά αγωνίζεται ακόμα με επίδεσμο στο δεξί του χέρι

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo By Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ο λόγος που ο Μπενζεμά αγωνίζεται ακόμα με επίδεσμο στο δεξί του χέρι

Κώστας Τόπας 20:02 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 15.04.2023

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά εξακολουθεί να φοράει έναν επίδεσμο στο δεξί του χέρι όταν βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το 2019.

Ο Καρίμ Μπενζεμά παίζει με δεμένο χέρι εδώ και τέσσερα χρόνια κι αυτό οφείλεται στον τραυματισμό που είχε υποστεί σε αγώνα με την Μπέτις τον Ιανουάριο του 2019. 

Μετά τον τραυματισμό, οι γιατροί συμβούλεψαν τον 35χρονο Γάλλο στράικερ να υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, μετά τη θεραπεία. Ωστόσο, ο Μπενζεμά επέλεξε να αναβάλει το χειρουργείο και να επιστρέψει στη δράση, έχοντας επίδεσμο στο δεξί του χέρι.

Τελικά, ο πρώην διεθνής των «τρικολόρ» υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση μετά τη σεζόν 2018-19, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε ακόμη ένα χτύπημα στο ίδιο σημείο σε μία αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να δέσει ξανά το χέρι του με επίδεσμο.

Βέβαια, όπως φαίνεται ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του 2022 έχει μεταμορφώσει τον επίδεσμο σε γούρι, με αυτόν να αποτελεί μέρος της εμφάνισης του Μπενζεμά για τους πανηγυρισμούς του. Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο 35χρονος στράικερ αποκάλυψε ότι δεν είχε την πολυτέλεια του χρόνου για να μείνει εκτός δράσης γι' αυτό και προέβη στη συγκεκριμένη... πατέντα.

«Έκανα εγχείρηση, αλλά όταν κάνεις χειρουργική επέμβαση, πρέπει να μείνεις έξω για δύο μήνες. Τραυμάτισα ξανά το δάχτυλο, αλλά δεν έχω χρόνο να σταματήσω και να κάνω άλλη επέμβαση, οπότε φοράω τον επίδεσμο όταν παίζω», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.