Πειθαρχική δίωξη στον Μπέο από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Αχιλλέας Μπέος

i

©Intime

Πειθαρχική δίωξη στον Μπέο από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Sportal newsroom 14:50 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 22.04.2024

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου.

Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου ασκήθηκε από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη. Αυτό γιατί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις. Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του ο Μπέος στράφηκε σε βάρος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Σταύρου Μάνταλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι ο Αχιλλέας Μπέος δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».