Μικρούτσικος για Μπέο: «Είναι ο βόθρος ο ίδιος, να παρέμβει ο Εισαγγελέας»

Μικρούτσικος - Μπέος

i

© Glomex

Μικρούτσικος για Μπέο: «Είναι ο βόθρος ο ίδιος, να παρέμβει ο Εισαγγελέας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:02 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 31.10.2023

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την επίθεση που εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος σε δημοσιογράφους.

Ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Δευτέρας (30/10) μέσα από το Δημαρχείο του Βόλου και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας εξαπέλυσε επίθεση σε δημοσιογράφους και πολιτικούς αντιπάλους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ντρέπεστε λίγο να δυσφημείτε την πόλη σας; Φτάνει πια! Έφερα δύο νταλίκες ξύδι. Είπα να ξανακάνουμε εκλογές. Να καλύψουμε όμως τα έξοδα, εγώ και ο Παπαπέτρος, όχι οι πολίτες. Εγώ δεν έπιασα τη μάνικα για τις εκλογές και το απέδειξα. Είναι συμβολισμός. 

Όταν ο Δήμαρχος το κάνει πρώτος, οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε. Αυτό θα πει αλληλεγγύη. Δεν κατηγορώ όσους δεν το κάνουν, αλλά βουλώστε το πια. Χτυπήστε εμένα προσωπικά, αλλά όχι την πόλη».

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τον Δήμαρχο του Βόλου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις του, ενώ ανέφερε πως πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας.

«Πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας. Αυτός είναι δημόσιος λόγος. Λέει στον κόσμο, βρείτε τους, φτύστε τους και όλα τα υπόλοιπα. Να παρέμβει ο Εισαγγελέας γιατί λέει για μια κυρία ότι έκανε εξέταση και βρέθηκαν νερά βόθρου στο νερό. Στον λόγο του Μπέου πάντως δεν χρειάζεται να κάνεις εξέταση για να δεις ότι είναι βόθρος ο ίδιος. Ο βόθρος δεν μπορεί να κρίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκνευρισμένος Ανδρέας Μικρούτσικος.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!