Μπέος: «Οι φίλοι του Ολυμπιακού να σεβαστούν τη φιλοξενία μας χωρίς ακρότητες κι επεισόδια»

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Μπέος: «Οι φίλοι του Ολυμπιακού να σεβαστούν τη φιλοξενία μας χωρίς ακρότητες κι επεισόδια»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:47 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 18.03.2023

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος καλωσόρισε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στην πόλη της Μαγνησίας και τους ζήτησε να σεβαστούν τη φιλοξενία.

Στην αυριανή αναμέτρηση (19/3, 17:30), ανάμεσα στους «Θεσσαλούς» και τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική των Play offs, ο Βόλος αναμένεται να βαφτεί… ερυθρόλευκος, καθώς όπως ανακοίνωσε η τοπική ομάδα, οι οπαδοί των φιλοξενούμενων πήραν 15.000 εισιτήρια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ζήτησε με ανάρτησή του στο Facebook από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, να απολαύσουν την παραμονή τους στην πόλη, χωρίς ακρότητες κι επεισόδια, ενώ επίσης τους κάλεσε να σεβαστούν τη φιλοξενία καθώς δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων.

«Παράκρουση» για μία θέση στο Πανθεσσαλικό: Έφυγαν ήδη 5.000 εισιτήρια από τον κόσμο του Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:23 - 17.03.2023

«Παράκρουση» για μία θέση στο Πανθεσσαλικό: Έφυγαν ήδη 5.000 εισιτήρια από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Τεράστια είναι η ζήτηση για ένα εισιτήριο στο ματς εναντίον του Βόλου, με τους φίλους του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται να κατακλύσουν το Πανθεσσαλικό. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση διαθεσιμότητας και ήδη έχουν φύγει 5.000 «μαγικά χαρτάκια».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Ως Δήμαρχος Βόλου καλωσορίζω στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έρχονται, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, για να παρακολουθήσουν τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας τους με την δική μας ομάδα, τον Βόλο.

Παράλληλα τους καλώ, όπως ακριβώς συνέβη και τον περασμένο Ιανουάριο, στον αντίστοιχο αγώνα των ομάδων μας, να σεβαστούν και να απολαύσουν τόσο την φιλοξενία μας, όσο και τις ομορφιές της πόλης, και βέβαια τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μας, χωρίς ακρότητες και επεισόδια.

Όπως επαναλαμβάνω προς όλους και σε κάθε ευκαιρία η ομάδα μας δεν έχει αντιπαλότητα με καμία άλλη ομάδα. Ενας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας είναι, ας τον απολαύσουμε και ας κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι καλή διασκέδαση, λοιπόν, και ένα ευχάριστο διήμερο».