Μπέος: «Ουδέποτε αμφισβήτησα ότι ο Κούγιας είναι ικανότατος νομικός, ενδεχομένως η κόντρα μας να συνεχιστεί και στο μέλλον»

Αχιλλέας Μπέος

i

©Intime

Μπέος: «Ουδέποτε αμφισβήτησα ότι ο Κούγιας είναι ικανότατος νομικός, ενδεχομένως η κόντρα μας να συνεχιστεί και στο μέλλον»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:47 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 08.03.2024

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στον Αλέξη Κούγια που τον εκπροσώπησε στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τη νομική υπεράσπιση του Αχιλλέα Μπέου στην υπόθεση με τον Ανδρέα Τεττέι για την ρατσιστική επίθεση. Η εκδίκαση της έφεσης διήρκησε 2.5 ώρες, με τον γνωστό δικηγόρο να ζητάει προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να καταθέσει τα υπομνήματα.

Ο Αχιλλέας Μπέος μέσω ανάρτησής του στα social media, τοποθετήθηκε για την υπόθεση με τον παίκτη της Κηφισιάς, αλλά και για την υπερασπιστή του Βόλου από τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ανάρτηση του Μπέου:

«Με τον κ. Κούγια έχουμε μια κόντρα για θέματα του ποδοσφαίρου, που χρονολογείται από 20ετίας, περίπου. Μου έχει πει πολλά, του έχω πει περισσότερα. Ενδεχομένως αυτή η κόντρα να συνεχιστεί και στο μέλλον. Ουδέποτε, ωστόσο, αμφισβήτησα, έστω και κατ' ελάχιστον, αυτό που όλη η Ελλάδα γνωρίζει, ότι δηλαδή είναι ένας ικανότατος νομικός.

Έτσι σήμερα μαζί με τους άλλους ικανούς μας νομικούς ανέλαβε την υπεράσπιση της ΠΑΕ Βόλος από τη άδικη κατηγορία περί δήθεν ρατσιστικής μου επίθεσης στον ποδοσφαιριστή Τετέι. Αυτά επειδή πολλές ιστορίες με φίδια ακούγονται που εν τέλει μόνο τα συμφέροντα του Βόλου δεν εξυπηρετούν, αλλά σίγουρα βολεύουν τους αντιπάλους μας», ανέφερε.