Έβαλε αυτογκόλ στις καθυστερήσεις ο Μπεργκ και έχασε η Γκέτεμποργκ (vid)

Μάρκους Μπεργκ

i

©intime

Έβαλε αυτογκόλ στις καθυστερήσεις ο Μπεργκ και έχασε η Γκέτεμποργκ (vid)

Sportal newsroom 15:15 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 05.04.2023

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ έβαλε αυτογκόλ με τη φανέλα τις Γκέτεμποργκ στις καθυστερήσεις του αγώνα, χάνοντας έτσι το παιχνίδι.

Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να κάνει η Γκέτεμποργκ στο σουηδικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μάρκους Μπεργκ γνώρισε την ήττα στην πρώτη αγωνιστική της Άλσβενσκαν από τη Βάρναμο χάρη στο αυτογκόλ του Σουηδού επιθετικού στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. 

Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε κερδίσει φάουλ στο 90+2', από το οποίο ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού με κεφαλιά έστειλε καταλάθος την κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας έτσι το 0-1. 

«Είναι πολύ άσχημο. Έτρεξα με κατεύθυνση προς το τέρμα μας, αλλά με τη φόρα που είχα δεν έπιασα σωστά την κεφαλιά, ήταν δικό μου λάθος ξεκάθαρα. Ήταν κρίμα που χάσαμε γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες», ήταν τα λόγια του Μπεργκ μετά το αγώνα. 

Δείτε το αυτογκόλ του Σουηδού στο 2:52'

Ο 36χρονος πλέον ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην ομάδα της πατρίδας του εδώ και περίπου δύο χρόνια. Σε αυτή τη διετία έχει σκοράρει 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, δίχως όμως να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Έχε κι ένα πέρασμα από την Ελλάδα, το οποίο ήταν αρκετά επιτυχημένο. Συγκεκριμένα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού βρήκε δίχτυα 102 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας κι ένα κύπελλο το 2014, στο οποίο είχε πετύχει χατ-τρικ απέναντι του ΠΑΟΚ