Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τραγούδησαν μέσα σε εκκλησία το «You Will Never Walk Alone» (vid)
i

©ss twitter

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τραγούδησαν μέσα σε εκκλησία το «You Will Never Walk Alone» (vid)

Κώστας Τσιακλής 13:14 - 27.05.2023

Οι φίλοι της Ντόρτμουντ ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της Bundesliga και τραγούδησαν το «You Will Never Walk Alone» μέσα σε εκκλησία της πόλης.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της Bundesliga και οι οπαδοί της ομάδας έχουν τρελαθεί για τα καλά. Φίλοι των «κιτρινόμαυρων» λοιπόν παρευρέθηκαν σε εκκλησία και τραγούδησαν του «You Will Never Walk Alone».

Πώς ήταν ο κόσμος την τελευταία φορά που πήρε πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ!
BUNDESLIGA

12:32 - 27.05.2023

Πώς ήταν ο κόσμος την τελευταία φορά που πήρε πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ!

Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια, ωστόσο πάμε να δούμε πως ήταν ο κόσμος την τελευταία φορά που σηκώθηκε ο πολυπόθητος τίτλος στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος και στο +2 από τη Μπάγερν Μονάχου, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Οι Βεστφαλοί υποδέχονται στο «Signal Iduna Park» τη Μάιντς και με νίκη θα κατακτήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά την περίοδο 2011-2012.

Αυτό το γεγονός έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας και μερικοί από αυτούς παρευρέθηκαν σε ρωμαιοκαθολική εκκλησία της πόλης και τραγούδησαν το «You Will Never Walk Alone» σε μια λειτουργία που ήταν αφιερωμένη στο σύλλογο.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπως το κοινοποίησε ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: